onlinegeldscoren

Geld verdienen met Affiliate marketing

Vanaf vandaag tot en met 1 januari 22:00 uur is er 50% korting op de AMR.

Met de kortingscode "2023" kan je voor 23,50 euro aan de slag met de AMR en krijg je levenslang toegang.

 

 

Affiliate marketing is het promoten van andere producten. Hiervoor hoef je dus zelf geen product te hebben.

Het mooie van affiliate marketing is dat je zelf geen klantenservice hoeft te doen, en dat je dus alleen maar de producten succesvol hoeft te verkopen.

 

Wat ik doe noem je affiliate marketing

(het online aanbevelen van producten van anderen in ruil voor een commissie per verkoop).

Dit is hoe 't werkt:

Je trekt bezoekers naar je website, video of social media post waarin je een product aanbeveelt. Een deel klikt via jouw unieke link door naar de website van de verkoper.

Een deel daarvan koopt het product dat je hebt aanbevolen.

Als beloning betaalt de verkoper je vervolgens een percentage van de verkoopprijs als affiliate commissie.

Die producten kunnen van alles zijn: tickets, verzekeringen, kleding, gadgets, zeilvakanties, software, treinkaartjes, supplementen, etc.

Hieronder een voorbeeld hoe het werkt.

Neem een kijkje in het leuke aanbod die op deze website staat

 

Laatste Blog berichten

Wat zijn de voordelen van de affiliate marketing revolutie?

Een van de grootste voordelen van de affiliate marketing revolutie vind ik persoonlijk dat alles heel goed en duidelijk is uitgelegd.

Zelfs als je nog nooit een website hebt gemaakt, kun je aan de slag met de affiliate marketing revolutie.

Een ander groot voordeel is dat je na het volgen van de cursus helemaal klaar bent om je weg te vervolgen naar een winstgevende website. In principe weet je precies wat je moet doen om commissies te verdienen.

Wat ook een heel groot voordeel is, is dat je al je vragen tijdens en na het volgen van de cursus kunt stellen op het Forum van Internet succesgids.

Hier krijg je alle hulp die je nodig hebt om verder te komen. Ook Jacko zelf is daar behoorlijk actief en doet zijn best je ook na het volgen van de cursus nog verder te helpen. Hiernaast de video van Jacko Meijeraard

Internet marketing Unie door Tonny Loorbach en Martijn van Tongeren. Ontdek de beste internet marketing tips, tools en trainingen over SEO, Conversie ...

Phoenix is website software waarmee je zonder technische kennis of ervaring prachtige websites kunt bouwen. Dit met een visuele front-end editor.

 

Met huddle kun je een community bouwen en digitale producten op plaatsen voor mensen om aan te schaffen. Dit ook zonder kennis of ervaring

 

Met Plug&Pay bouw je in een handomdraai prachtige checkouts voor je website. Deze zijn geoptimaliseerd voor conversie.

Wij werken voor

Gratis E-book vul naam en email adres in en je ontvangt het gratis E-book binnen 24 uur in je mailbox. Vul bij bericht het volgende in: Ik wil het  gratis e-book.