Recente Blogberichten

Upgrade in alle facetten van het leven en join de Level Up Club.

De Jacko Meijaard van 10 jaar geleden kon niet het inkomen realiseren als de Jacko Meijaard van vandaag. Hiervoor heeft  hij vaarwel moeten zeggen tegen slechte gewoontes en mensen, en heeft hij zijn mindset helemaal moeten omgooien. In de Level Up Club deelt hij zijn denkwijze en geeft hij je alle kennis en tools om tot een 10K per maand inkomen te kunnen komen. Hij laat je omringen met de juiste mensen, tools en 1% ondernemers om jou Level Up te laten gaan.

Lees meer »

Angels & Dragons De Masterclass

Let op de datum van deze masterclass is aangepast naar 12 november!Zaterdag 12 november geeft Bernd Mintjes de masterclass ‘Investeren in het MKB’. Voor slechts € 350,- leer jij in deze masterclass alles wat jij moet weten om te investeren in bedrijven. Er zijn slechts 15 plekken beschikbaar. Schrijf je daarom snel in!

Lees meer »

MoneyTalks Community

Het is hun missie om gelijkgestemden met een interesse in investeren, crypto, de beurs, economie én technische analyse samen te brengen en tegelijkertijd te begeleiden op het pad richting het opbouwen en beheren van hun eigen vermogen. De MoneyTalks Community helpt haar leden bij het ontwikkelen van een sterke financiële mindset en het verhogen van hun kennisniveau. Dit zijn de noodzakelijke ingrediënten om uiteindelijk financiële rust en vrijheid te kunnen ervaren.

Lees meer »