Angels & Dragons De Masterclass

Gepubliceerd op 19 oktober 2022 om 11:31

Angels & Dragons
De Masterclass

Leer alles over investeren in het MKB, in één masterclass op locatie.

Let op de datum van deze masterclass is aangepast naar 12 november!

Zaterdag 12 november geeft Bernd Mintjes de masterclass ‘Investeren in het MKB’. Voor slechts € 350,- leer jij in deze masterclass alles wat jij moet weten om te investeren in bedrijven. Er zijn slechts 15 plekken beschikbaar. Schrijf je daarom snel in!

De Academy

Leren

Bedrijven beoordelen
Deals realiseren
Bedrijven versterken
Winst realiseren

 

Krijgen

Voorrang bij deals
Toegang tot juridische kennis & documenten
Toegang tot ervaren experts
Een eigen mastermind

Doel

Investeren in MKB-bedrijven is investeren in bedrijven die echt iets toevoegen aan de maatschappij en waar jij zelf nadrukkelijk als business angel betrokken bent.

Wel levert het zonder kennis of netwerk investeren meer risico op dan b.v. in een beursgenoteerd bedrijf. Het is dus zowel in jouw belang, als dat van de bedrijven om jouw kennis te vergroten.

In Angels & Dragons Academy word jij daarom door doorgewinterde business angels bij de hand genomen. Je leert waardebepalingen beoordelen, bedrijven analyseren en krijgt kennis en toegang tot de juridische documenten. Je hebt je eigen mastermind-groep met angel investeerders om mee te sparren en maandelijks toegang tot een expert (business angel). Als opgeleide angel krijg jij de unieke kansen een week eerder dan de rest.

 

Basics 350,-

Niemand minder dan Bernd Mintjes neemt jou LIVE in een volle dag samen met negen andere cursisten mee in alles dat komt kijken bij het investeren in bedrijven. Bernd is een van grondlegger van tv-programma Dragons’ Den, vaste gast bij Radio-programma De Pitch van BNR en is de ontwikkelaar van een van Nederlands eerste angels platforms Investormatch. Hij weet kortom alles wat komt kijken om in bedrijven te investeren en kan hier als docent vol passie over vertellen. (inclusief lunch & oefencasus)

 

Deal closing training & abonnement 59,- p.m.

Zij zijn deze trainingen nu aan het opzetten. Je kan je hier binnenkort voor aanmeleden.

In het Angels & Dragons academy abonnement krijg jij toegang tot:

  • Vervroegde mogelijkheid te investeren + off market deals
  • Deal Closing video training & bijbehorende juridische documenten als: management ovk, side letter, aandeelhouders ovk, geld lening ovk, exit, NDA, notaris info
  • Een eigen mastermind-groep om keuzes te maken en daarna waarde toe te voegen aan bedrijven
  • Maandelijkse call met zeer ervaren business angel

Even voorstellen

Wij zijn Edwin
en Julia

Wij zien dat als er uiteindelijk een goede match is met de juiste financieringspartner of investeerder de ondernemer groeit in zijn bedrijf. Niet alleen qua omzet, maar ook met een beter business model. Het zorgt voor meer waarde in het bedrijf en minder tijd om dit te bereiken.

 

Onze background

Beide hebben we duidelijk onze eigen talenten waardoor we elkaar kunnen aanvullen, dat is de kracht van onze samenwerking. Over ondernemen zelf hebben we uiteraard ook erg veel geleerd, weliswaar met vallen en opstaan. Het door ons ontwikkelde programma hadden we destijds niet tot onze beschikking dus geld werd verdient maar is ook verloren gegaan. Het zijn echter juist deze ‘fouten’, de leermomenten die ons hebben geleid naar meer kennis, inzicht en wijsheid in het ondernemerschap en van daaruit is o.a. het Growth Accelerators programma ontstaan.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.