Het boek Financieel Vrij

Gepubliceerd op 21 januari 2023 om 17:13

Het boek Financieel Vrij

Donderdag 26 januari verschijnt het boek Financieel vrij van Janneke van den Brink. Laat geld voor jou werken in plaats van andersom!

Donderdag 26 januari verschijnt het boek Financieel vrij van Janneke van den Brink. Laat geld voor jou werken in plaats van andersom!

 

Toen Janneke van den Brink na een reorganisatie ineens op straat stond, voelde dat stiekem als een cadeautje. Het was namelijk hét moment om het roer om te gooien. Haar doel? Voorgoed stoppen met werken en binnen twee jaar financieel onafhankelijk zijn. In Financieel vrij vertelt ze hoe dat gelukt is en deelt ze haar zoektocht naar zingeving. Ze laat zien hoe je grip krijgt op je geldzaken, hoe je je moneymindset verandert en legt uit welke beleggingsvormen er zijn.

 

Met inmiddels meer dan 25 duizend volgers op Instagram, ontving ze al veel media-aandacht voor haar reis naar financiële vrijheid. Onder meer in het AD | De Telegraaf | Het Financieel Dagblad | Jinek | BNR | NH Radio en RTL Nieuws.

 

Financieel Vrij gaat in op alle facetten van de reis naar financiële vrijheid: onze eigen belemmerende gedachten over geld, waar dit vandaan komt, hoe dit te veranderen, hoe je slim kunt sparen, extra bijverdienen en de verschillende beleggingsvormen die bij mij de revue passeerden met alle bijbehorende successen en pijnlijke lessen.

 

Omdat het een autobiografisch verhaal is - geschreven vanuit eigen ervaring is het uniek. Het leest weg als een roman en terwijl je leert over money mindset en beleggen, leer je gaandeweg eigenlijk nog veel meer van de obstakels die Janneke tegenkwam en heeft moeten overwinnen.

Janneke van den Brink was commercieel vastgoedadviseur voordat ze besloot voorgoed te stoppen met werken. Ze richtte het populaire platform Financieel Vrije Vrouw op en reist nu met haar gezin de wereld rond. In Financieel vrij vertelt ze openhartig en eerlijk over haar reis naar financiële vrijheid.

 

Financieel vrij – Janneke van den Brink – ISBN 978 94 027 1115 8 – paperback €21,99 – ook verkrijgbaar als e-book

Voor meer informatie, neem contact op met Boekengilde.Pre-order haar boek via deze link - dan krijg je tot 26 januari 23:59 uur een online masterclass Aandelen, Vermogensbehoud of FIRE cadeau.

Stuur een mailtje met het aankoopbewijs naar info@financieelvrijevrouw.nl en je krijgt z.s.m. toegang tot een van deze waardevolle masterclasses.


Met vriendelijke groet,

René de Jong«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.