Wie zijn de twee hoofdpersomen van de IMU?

Gepubliceerd op 11 januari 2021 om 21:32

Wie Wie zijn de twee hoofdpersomen van de IMU de twee hoofdpersomen van de IMU

Tony Loorbach & Martijn van Tongeren hebben een nieuw traject ontwikkeld, namelijk de IMU +

Hun bedoeling is om zoveel mogelijk ondernemers op de juiste manier verder te kunnen helpen met hun online marketing strategie.

De hoofdpersonen van de IMU zij Tonny Loorbach & Martijn van Tongeren. Hun IMU is al jaren één van de grootste online marketing platformen in Nederland. Sinds 2010 ontvingen ze miljoenen bezoekers op hun websites, honderdduizenden downloads van hun e-books, video’s en podcasts en tienduizenden boekverkopen en deelnemers aan trainingen. 

De afgelopen 10 jaar hebben ze voor meer dan 15 miljoen euro aan online sales gemaakt en duizenden ondernemers met hun software geholpen. Geen eendagsvlieg dus ;)

Naast de IMU runnen zij nog 5 onderliggende marketing- en softwarebedrijven en voorzien daarmee opgeteld al 100+ mensen van een goedbetaalde baan.

De afgelopen jaren hebben ze talloze cursussen, seminars, masterminds en coachingstrajecten in verschillende vormen aangeboden om ondernemers te helpen met online marketing.

Deze maken nu plaats voor één complete totaaloplossing waarmee zij jouw online succes onvermijdelijk maken.

Met gepaste trots presenteren zij: IMU+

 

Dit unieke concept is dé oplossing voor iedere ondernemer, op ieder niveau die meer bezoekers, leads, klanten, omzet, fans, vrijheid en overall business groei wil behalen.

Dit is wat je krijgt als lid van IMU+

IMU+ LIVE Sessies

 

Ze weten uit ervaring dat boeken en cursussen na aanschaf vaak op de plank belanden... (shelf help). Ze verwachten niet van jou als ondernemer dat je jezelf naast je drukke agenda ook nog eens op eigen wilskracht om gaat scholen tot online marketing expert...

Daarom hebben ze een programma ontwikkeld waarin je niks hoeft te weten of kunnen. Je wordt iedere maand op verschillende manieren LIVE geprikkeld om een stap vooruit te zetten met je business. Het enige wat je hoeft te doen, is meedoen.

Ga mee in dit positieve momentum en laat je inspireren door succesvoorbeelden, trends en praktische actiepunten waar je direct mee aan de slag kunt. Hieronder zie je de invulling: 

Iedere maand LIVE in IMU+

1x per maand: IMU expert sessie

Elke maand een concrete LIVE training inclusief vraag- en antwoord door Tonny Loorbach, Martijn van Tongeren of een IMU expert. Ontdek de beste online marketing inzichten, kijkjes achter de schermen, nieuwe trends, casestudies van succesvolle campagnes en de diepte in rondom specifieke topics of tools.

Deze sessies zorgen dat je iedere maand direct praktisch aan de slag kunt met concrete handvatten om je business te laten groeien.

1x per maand: Gast expert sessie

Een "allround" online marketing expert bestaat allang niet meer, daarvoor is het vakgebied simpelweg te groot geworden. Een SEO-specialist is niet persé ook een webdesigner of een Pinterest expert.

Zij hebben de beste specialisten uit de praktijk over alle facetten van het vak in hun netwerk en weten het kaf van het koren te scheiden in de stortvloed van zelfbenoemde experts. De échte specialisten delen hun kennis en cases ongeremd, verdiepend en zonder verkooppitch met IMU+ leden

1x per maand: Website review marathon

Wil je graag advies op jouw website of webwinkel van een specialist? Weten wat er beter kan om te scoren in Google? Wat er beter kan op je landingspagina? Of gewoon even sparren over je aanbod en hoe je dit presenteert? Dat kan!

Maandelijks organiseren zij een website review marathon waarbij jij jouw link in kunt zenden en LIVE advies krijgt van hun IMU experts en (wanneer je wilt) ook van andere aanwezige ondernemers / website eigenaren in deze sessies. Iedere website is uniek en de frisse blik van een ander kan je net even die blinde vlek aanwijzen!

1x per maand: W.v.t.t.k.

Naast de 3 bovengenoemde sessies houden ze maandelijks 1 weeksessie open voor wat er verder te tafel komt. Wanneer er zich trends, ontwikkelingen, nieuwe systemen, wetgeving of grote kansen aandienen dan willen ze daar snel informatie over kunnen geven. Op deze manier kun je als ondernemer focussen op je business in plaats van het nieuws en weet je toch zeker dat je altijd voorop loopt.

Inclusief opnames (je hoeft niet altijd aanwezig te zijn)

Elke week iets op de planning... dat kan je agenda een beetje overvol maken. Je hoeft echter niet bij elke sessie aanwezig te zijn. Het is hun doel om je een diverse agenda te bieden waarin er iedere maand wel een positieve prikkel voor jou is om een stap vooruit te zetten in je business.

Je kiest zelf waar je aan wilt deelnemen en wat je eventueel later terug wilt kijken. Alle sessies worden namelijk opgenomen en in de ledensite geplaatst bij alle andere cursussen en opnames (hierover straks meer).

IMU+ Community

Een inspirerende omgeving is de #1 lifehack voor groei. 

 

In hun community kun je vragen stellen, kennis delen, successen vieren en inspiratie oogsten. Zo krijg je directe feedback van hun team en anderen die jou precies kunnen vertellen hoe zij hetgeen hebben gedaan waar jij op dat moment ook mee bezig bent. 

Daarnaast leent hun community zich ook perfect voor het vinden van samenwerkingsverbanden. Binnen het platform vind je ook mastermind groepen voor leden binnen bepaalde regio's, branches en niveaus. Het ideale warme bad voor ondernemers!

Kennis delen

Leer van andere ondernemers wat voor hen het beste werkt!

Feedback vragen

Stel je vragen en krijg feedback op je website / groeiplannen

Successen delen

Niets zo aanstekelijk als een succesvol voorbeeld. Stap op de bagagedrager!

Netwerken

Breid je netwerk uit met inspirerende ondernemers en vind samenwerkingen.

Samenwerkingen

Vriendschap verdubbelt vreugde en halveert smart, samen staan we sterk.

Masterminds

Ontmoet ondernemers in je regio, branche en/of niveau.

IMU+ Academy

Krijg direct toegang tot al hun online marketing dieptecursussen (t.w.v. 1.179 euro) in de IMU Ledensite.

 

Leer met aan de hand van 250+ praktische video's de fijne kneepjes van alle aspecten van online marketing en garandeer jezelf van meer bezoekers, leads, klanten, fans en vrijheid!

 

Zij houden hun trainingen altijd actueel met de nieuwste trends en voegen ook regelmatig nieuwe trainingen toe

Nieuwe cursussen in 2021

In 2021 zullen ze minimaal 4 nieuwe cursussen op de markt brengen. Deze worden  volledig gratis toegevoegd  aan IMU+. Dat geldt voor alle cursussen die zij produceren.

 

🔹 Marketingfunnels - t.w.v. 297 euro

🔹 (Sales) Webinars - t.w.v. 297 euro

🔹 Neuromarketing - t.w.v. 297 euro

🔹 Content Marketing - t.w.v. 297 euro

Opnames IMU Events

 

De afgelopen jaren gaven zij verschillende (meerdaagse) online marketing seminars waarin de beste online marketing en business experts uit de praktijk hun inzichten deelden. Had je voor alle events sinds 2011 een kaartje gekocht? Dan was je 2.687 euro aan entree kwijt geweest...

 

Als IMU+  lid ontvang je echter de opnames van al hun events altijd gratis in de ledensite.

 

Je kan je aanmelden voor een jaar abonnement of je een maand abonnement. Meld je hieronder aan.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.