Brand New Day

Gepubliceerd op 14 januari 2021 om 14:41

Brand New Day

Bij Brand New Day kun je onbeperkt en kosteloos switchen tussen alle fondsen.

Mijn eigen ervaringen met Brand New Day zijn erg goed, de service is goed en je krijgt de juiste uitleg.

Ook krijg je veel duidelijke overzichten hoe het er voor staat met jou producten.
Hieronder wat meer informatie over het bedrijf Brand New Day.

In 2010 richtten we Brand New Day op vanuit een zolderkamer in Utrecht. Voor die tijd zagen we met lede ogen aan hoe Nederlandse banken en verzekeraars torenhoge kosten voor matige producten en een slechte service rekenden. En dus deden wij het van meet af aan anders. Als kleine beleggingsinstelling boden we simpele maar goede producten aan tegen lage kosten én een on-Nederlandse service. Inmiddels zijn we 10 jaar verder. In die tijd kregen we een bankvergunning en zagen we ons klantenbestand sterk groeien. Maar wijzelf zijn niet veranderd.

 

We zijn nog steeds calvinistisch in de kosten en bourgondisch in de service. Onze producten Bij ons bouw je vermogen op voor later. Voor de studie van een kind, voor een pensioen of voor ieder ander willekeurig doel. Onze populairste producten zijn de vrij opneembare beleggingsrekening en de pensioenrekening op basis van beleggen.

 

Met deze rekeningen bouw je vermogen op door te beleggen in onze aandelen- of obligatiefondsen, uiteraard tegen een zeer lage kosten. Dezelfde rekeningen bieden we ook in een spaarvariant aan: onze spaarrentes behoren tot de hoogste in de markt. Geïnteresseerd in een samenwerking? We bieden onze klanten een bourgondische service; geen wachtmuziekjes, maar gewoon snel én persoonlijk contact.

 

Wij zijn dus een pensioenbank van deze tijd. Dus én een prijsvechter én ouderwets hard rennen voor onze klanten, alsof ons leven ervan afhangt. Dat is onze filosofie. En dan komen de klanten én de winst vanzelf. Want we zijn geen charitatieve instelling. Ook wij willen winst maken. Maar wel winst uit eerlijke handel. Net zoals de bakker op de hoek

 

Wat doet Brand New Day?

 

Onze klanten sparen en beleggen voor later. Meestal is dat voor een aanvullend pensioen of een pensioen via hun bedrijf. Maar dat kan ook voor de studie van een kind zijn, de aflossing van de hypotheek of een wereldreis. Daarnaast bieden we de mogelijkheid tot het uitkeren van pensioen aan met onze lijfrente-uitkering aan voor klanten met een financieel adviseur. Binnenkort is het ook mogelijk een lijfrente-uitkering direct via onze website te openen.

Dat beleggen doen we op een wetenschappelijke manier, want met serieus geld moet je niet spelen. Serious money taken seriously, zoals een grote private banking concurrent het ooit op een mooie manier stelde. Alleen is serious money bij ons gewoon vanaf een tientje.

 

We zijn geen bankiers, maar ondernemers

 

We hebben dit bedrijf zelf opgericht. Met eigen geld, zweet en IKEA-spulletjes. Want het is nog steeds alleen de toiletbril hier, die glimt.
Dat ondernemende merk je ook als je hier rondloopt. We zien vooral kansen, weinig bedreigingen. Zijn wars van politiek geneuzel en hiërarchie. Nemen snel beslissingen. Maar daardoor groeien we exponentieel: we zijn 10 jaar oud en beheren nu ongeveer 3,8 miljard euro voor dik 350.000 klanten. En we hebben het gevoel dat we pas net beginnen.

Brand New Day staat op eigen benen

 

We zijn geen onderdeel van een andere bank of verzekeraar. De helft van de aandelen is nog steeds in handen van de oprichters en het personeel. Daar zijn we best trots op, dat we er met een hecht team in geslaagd zijn zo’n mooi bedrijf neer te zetten.

 

Dat verklaar en beloof ik 

We rennen voor u alsof ons leven ervan afhangt. Een slap verkoopverhaal? Aan mooie clichés heeft u in ieder geval niks. Daarom doen wij u graag de volgende concrete beloftes. Hier mag u ons op afrekenen.

 

  • Binnen een werkdag antwoord op uw e-mail. Maar als het even kan al eerder.
  • Direct iemand aan de lijn. Dus geen irritante keuzemenu’s of wachtmuziekjes. Direct met een echt mens aan de lijn: Maaike, Ramona, Harish of een andere net zo vriendelijke en behulpzame collega.
  • Eerlijke handel. Geen kosten ‘op de zijkant van het papier’. Eerlijke waar voor eerlijke tarieven. Net zoals de bakker om de hoek. Onze moeders zijn ook klant.
  • Bellen met de directeur als u dat wilt. Want onze directie zit niet in een ivoren toren, maar staat en zit gewoon op de werkvloer.
  • Niet goed geld terug. Bent u niet tevreden? Doen wij iets goed fout. Dus geen kosten of moeilijk gedoe als u met uw geld weg wilt.
  • We doen niks leuks met u. Die golfclinic moet u zelf maar regelen. En kaartjes voor dat concert ook. Geen valse intimiteit. Wel lage kosten.
  • De menselijke maat. Wij maken genoeg fouten, we kunnen ons dus voorstellen dat u er ook wel eens eentje maakt. Als we ons kunnen voorstellen dat u even iets miste, zijn we coulant.
  • Uw tevredenheid is belangrijk. Heeft u een klacht? Dan is dit helaas niet gelukt, onze oprechte excuses daarvoor. Wij nemen uw klachten en opmerkingen zeer serieus en verwijzen u hiervoor naar onze: klachtenprocedure.

«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.