Wat is Plug & Pay?

Gepubliceerd op 13 februari 2021 om 13:57

Wat is Plug & Pay?

In 5 minuten je betaalpagina's met upsells online?

Heb je nog nooit van Plug & Pay gehoord? Dit is een tool die je helpt om check out pages te maken voor jouw website. De tool is bedacht en ontwikkeld door Internet Marketing Unie (IMU). Dit bedrijf helpt ondernemers al ruim 10 jaar online te groeien. Door hun jarenlange ervaring in online marketing, weet IMU precies wat jij nodig hebt om te groeien. En laten ze die benodigdheden nu precies bieden!

 

Plug & Pay is een complete tool. De meeste mensen gebruiken deze tool voor het maken van check out pages. Maar er is meer! Je kunt Plug & Pay namelijk ook gebruiken voor online abonnementen, affiliate marketing en upsels.

 

Veel ondernemers die een check out page toe willen voegen aan hun website, lopen tegen dezelfde problemen aan. Je moet veel verschillende plugins gebruiken, je website wordt traag en je kunt je shoppagina’s niet bepaald converterend noemen. Met Plug & Pay lost IMU al deze problemen in één klap op. Het is dan ook niet zo vreemd dat Plug & Pay een van de bekendste en populairste betaalsystemen van Nederland en België is.

 

In het kort? Plug & Pay is een gebruiksvriendelijke en waardevolle tool die jou helpt om je check out pages naar een hoger niveau te tillen. Heb je Plug & Pay geprobeerd, dan wil je niet anders meer.

 

Wat kun je precies doen met Plug & Pay?

Je kunt beter vragen wat je niet met Plug & Pay kunt! Ik noemde het al eerder: Plug & Pay is een complete tool. Ik vertel je graag wat je allemaal met deze handige tool kunt doen. 

 

Converterende check out pages maken

Een betaalpagina maken was nog nooit zo gemakkelijk. Plug & Pay biedt namelijk meerdere templates om converterende check out pages te maken. Zo maak je snel en gemakkelijk een goed werkende pagina, die ook nog eens goed bij jouw website past.

De check out pages van Plug & Pay zijn volledig geoptimaliseerd. Een hogere conversie? Dan zit je goed met deze tool. Met functies als testimonials, garanties, actieprijzen en countdown timers kun je jouw betaalpagina’s extra converterend maken. En wil je een hogere orderwaarde? Gebruik dan de kassakoopjes, orderbumps en de one click upsell optie.

Je kunt jouw betaalpagina van jou website van Plug & Pay direct koppelen met Mollie. Hierdoor komen de betalingen op je website ook direct in je Mollie account terecht. 

 

Check out pages voor abonnementen maken

Werk je met lidmaatschappen of abonnementen? Dan heb je een betaalsysteem nodig met terugkerende betalingen en/of automatische incasso. Plug & Pay biedt deze opties ook. Met deze tool maak je zelf een betaalpagina WordPress met de gewenste abonnementsvorm. Dit kan een maandabonnement zijn, maar ook een kwartaal- of jaarabonnement. 

De eerste factuur betaalt je klant met iDEAL of een creditcard. Vervolgens maakt Plug & Pay volledig automatisch de terugkerende betalingen aan. Hier wordt ook een factuur aan gekoppeld. De klant hoeft nu niets meer te doen. De abonnementskosten worden automatisch van zijn of haar rekening afgeschreven.

En ook jij kan lekker achteruit leunen. Plug & Pay doet alles en jij hoeft alleen te kijken hoe het geld binnenstroomt. 

Je betaalpagina, de belangrijkste pagina op je website?

Omzet en met name cashflow is als benzine voor je business. Zonder omzet moet je zelfs eerder spreken van een hobby dan van een bedrijf en zonder cashflow wordt het lastig ondernemen.

Zodoende is je betaalpagina in eerste instantie de belangrijkste pagina op je website want dát is de pagina waarop jouw bezoeker daadwerkelijk besluit om de financiële transactie wel of niet te maken.

Hoe goed je aanbod en je marketingpropositie ook is; elk ‘conversie-lek’ in je betaalpagina levert jou als ondernemer een direct omzet- en cashflowverlies op. Hoe zuur dat ook is...

Met Plug&Pay zet je in een handomdraai de meest effectieve betaalpagina’s op. Je voorkomt conversie-lekken, je maakt meer verkopen en dankzij onze salestriggers en upsell-mogelijkheden stijgt ook je winst.

Onze templates zijn in de praktijk en stellen jou in staat om je online salesproces volledig te automatiseren.

 Internet Marketing Unie 

Je administratie bijhouden

Bah, de administratie… Veel ondernemers hebben er een hekel aan. Ik kan me daar helemaal in vinden. Geld verdienen? Yes! Die betalingen verwerken in je boekhouding? Iets minder leuk. 

Gelukkig maakt Plug & Pay dit lekker gemakkelijk. Deze tool zorgt namelijk ook voor een nette administratie. Bijvoorbeeld door automatisch facturen te genereren én deze te verzenden naar je klanten. Door e-mails met bestelbevestigingen te versturen. Door betaalherinneringen de deur uit te doen bij verlaten checkouts. En door exports te maken van je klanten en orders. Wat wil je nog meer?!

 

Affiliate marketing

Tot slot heeft Plug & Pay unieke affiliate marketing software. Met deze software stel je affiliates in staat om je producten te verkopen. Dit doet Plug & Pay door unieke promotielinks te genereren. Met cookietracking houdt de tool bij welke affiliate recht heeft op een commissie. 

Je stelt zelf je affiliatecommissie in. Is deze verschillend per product? Geen probleem! Je kunt ieder product een unieke commissie geven. Ook kun je terugkerende commissies instellen, promotiematerialen weggeven en affiliates laten aansluiten. 

Heb je veel affiliates en zie je door de bomen het bos niet meer? Met Plug & Pay krijg je een duidelijk overzicht van jouw affiliate activiteiten.

Plug & Pay Marketplace voor affiliates

Met plug & Pay is het mogelijk om je producten te laten promoten door zogenaamde affiliate. Een affiliate promoot dan jouw product in ruil voor een commissie.

Plug en Pay beschikt over een openbare marketplace voor affiliates waarin ze deze producten kunnen vinden. Wanneer je kiest voor Plug&Pay Ultimate, dan kun je er voor kiezen om ook jouw product in deze marketplace van Plug&Pay te laten verschijnen. 

Zo kunnen alle affiliates over de gehele wereld ervoor kiezen om jouw product te promoten! En dit kan het verschil maken voor jouw online business.

 

Je kunt echt snel en gemakkelijk betaalpagina’s makenken

Plug & Pay maakt gebruik van kant-en-klare templates. Hierdoor kun je snel en gemakkelijk check out pages maken. Ook zonder technische kennis! Om deze tool te gebruiken, hoef je namelijk niet in de code van je website te duiken. En het mooie is, deze pagina’s zijn jarenlang AB getest op conversie.

Plug & Pay

Je kunt Plug & Pay koppelen met Mollie

Maak je gebruik van Mollie? Dan koppel je Plug & Pay gemakkelijk en snel met jouw Mollie account. De betalingen die via jouw betaalpagina coaches binnen komen, verschijnen direct in je Mollie account. Ook als je gebruik maakt van de zogeheten recurring betalingen van Mollie.

Je hebt geen technische skills nodig om jouw betaalpagina coaches te koppelen met je Mollie account. Je volgt gewoon de volgende stappen:

 • Maak een account aan bij Plug & Pay
 • Volg de stappen en je maakt daarna automatisch een gratis Mollie account aan, als je deze nog niet hebt.
 • Kopieer de unieke API sleutel van Mollie.
 • Voer deze API sleutel in bij Plug & Pay.


Dit is alles wat je hoeft te doen! Je kunt hierna direct beginnen met verkopen! 

IMU

Je kunt Plug & Pay gemakkelijk koppelen met Zapier

Zoals al eerder vermeld, werkt Plug & Pay top samen met Mollie. Wil je de tool ook koppelen met andere systemen? Dan gebruik je Plug & Pay in combinatie met Zapier. Met Plug and Pay Zapier kun je de tool met alle grote systemen koppelen. 

Zo kan Plug and Pay Zapier je onder andere helpen om je boekhouding te automatiseren. Een fijne optie als je net zo veel van boekhouden houdt als ik. 😉

Nadat een klant betaalt moet er automatisch een account worden aangemaakt op jou WordPress website. Ook moet de cursist automatisch worden toegevoegd aan de betaalde cursus. 

Het onderling koppelen is allemaal mogelijk met Plug & Pay, Zapier, WordPress en LearnDash! En het werkt ook nog eens erg goed en het is gemakkelijk in te stellen.

Wat is er allemaal mogelijk

Koppel met Mollie

Koppel met Mollie voor iDeal, Incasso, Creditcard, Bancontact en vele andere betaalmethodes

Geteste templates

Kies een van onze kant-en-klare, conversie geoptimaliseerde betaalpagina templates!

Salestriggers

Plaats unique selling points, testimonials, garanties, aftellers en meer voor een hogere conversie

(1-klik) upselling

Verhoog je orderwaarde en omzet met kassakoopjes, orderbumps, staffelkorting en de 1-klik-upsell

Abonnementen

Bied maand-, kwartaal en jaarabonnementen of betaling in

Statistieken

Inzage in sales, conversieratio's, verwachte omzet, retentie, churn, CLV en meer!

Affiliatesysteem 

Incl. affiliatesysteem voor enkele en wederkerende commissies, SEPA uitbetaling en affiliate statistieken.

Administratie

Beheer van orders, facturen, abonnementen, e-mail notificaties, verlaten checkouts en meer

Koppelingen

Koppel via Zapier aan al je software zoals CRM-, E-mail marketing en administratie.

In 5 minuten je betaalpagina met upsells én affiliatesysteem online?

 

 • Kant-en-klare, conversie-geoptimaliseerde betaalpagina templates
 • Ideaal voor eenmalige betalingen én abonnementen
 • Verhoog je omzet met kassakoopjes en de 1-click upsell!
 • Inclusief A/B testing, dashboards en conversie statistieken
 • Inclusief facturen, betaalherinneringen en abonnementbeheer
 • Inclusief affiliatesysteem (ook voor wederkerende commissies)
 • Koppel via Zapier aan al je favoriete systemen!

 

Plug & Pay IMU

Ontwikkeld door online marketing experts

De Plug&Pay checkout en affiliate marketing software is ontwikkeld door de Internet Marketing Unie. Hun software is speciaal bedoeld voor ondernemers (zonder technische kennis) die makkelijker online willen verkopen en een hogere sales conversie willen behalen. Al sinds 2010 is de IMU een toonaangevende autoriteit op het gebied van online marketing in Nederland.

Door de jaren heen verkochten zij online voor miljoenen aan producten en hielpen zij duizenden ondernemers aan aan betere online resultaten. Zij hebben hun betaalpagina's en upsell-processen de afgelopen jaren tot in detail getest en constant geoptimaliseerd. Met Plug&Pay profiteer je van deze jarenlange ervaring en kun je onze meest effectieve templates hergebruiken.

Wat zijn de kosten van Plug & Pay?

 

Veel ondernemers willen het beste van het beste. Maar tegelijkertijd willen ze ook voor een dubbeltje op de eerste rang zitten. Dat is geen schande! Zeker als startende ondernemer wil je niet te veel geld investeren in je bedrijf. Want een bedrijf starten brengt al genoeg kosten met zich mee.

 

Maar wat zijn de kosten Plug&Pay dan? Dat verschilt per pakket. Plug & Pay heeft twee varianten: het Premium abonnement en het Ultimate abonnement.

 

 

Het Premium abonnement

Het Premium abonnement is het goedkoopste pakket. Dit pakket kost 497,- per jaar. Betaal je de kosten Plug&Pay liever maandelijks? Dat kan ook. In dat geval ben je 49,- per maand kwijt. Met het Premium abonnement krijg je maximaal 250 transacties per maand. Ga je hier overheen? Dan betaal je 9,95 euro extra per 100 transacties.

Let op: met het premium pakket kun je geen gebruik maken van de Affiliate Marketing software van Plug & Pay. Hier heb je het duurdere Ultimate abonnement voor nodig.

 

 

Het Ultimate abonnement

Het Ultimate abonnement biedt hetzelfde als een Premium abonnement, maar dan inclusief het Affiliate Marketing systeem. Ook kun je met dit abonnement onbeperkt transacties verwerken.

Het Ultimate abonnement kost 1164 euro per jaar. Betaal je het abonnement maandelijks, dan ben je 125 euro per maand kwijt.

Als je wilt beginnen met deze geweldige software klik dan op de start knop hieronder.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.