Home » Blog » Review Affiliate Marketing in 10 Dagen van Paco Vermeulen

Review Affiliate Marketing in 10 Dagen van Paco Vermeulen

Gepubliceerd op 31 mei 2021 om 21:14

Review Affiliate Marketing in 10 Dagen van Paco Vermeulen

Wil je een extra (passieve) inkomstenstroom opbouwen naast je onderneming, baan of opleiding? 

Leestijd 15 minuten:

Iedere maand ( passieve ) inkomsten met Affiliate Marketing

Affiliate Marketing in 10 dagen van Paco Vermeulen is een nieuwe affiliate cursus.
Is de affiliate marketing cursus waardevol en een toevoeging op al bestaande cursussen?
Jij wilt weten of deze cursus affiliate marketing interessant is voor jou om te volgen.

Dit product is vooral gericht op mensen die al een website hebben omdat je daar grotere stappen mee kunt maken. 
Ik heb de cursus zelf gevolgd en vertel je er meer over in deze Affiliate Marketing in 10 dagen review

Ik ga mijn best doen om je mee te nemen in deze review en je zoveel mogelijk waardevolle informatie te geven mocht je twijfelen om deze cursus aan te schaffen bijvoorbeeld.

Wie is de verkoper van Affiliate Marketing in 10 Dagen?

 

De verkoper van deze online video cursus is Paco Vermeulen.

Paco heeft zelf al jarenlange ervaring met Affiliate Marketing en bezit ook meerdere websites met dit verdienmodel.

Deze internetondernemer heeft zelfs al maanden van meer dan € 10.000 aan Affiliate Commissies.

Naast een website die zich focust op de Amerikaanse markt heeft hij ook al jaren de website PianolesOnline.com

Hier wat algemene feitjes over Paco:
–  Paco Vermeulen is geboren in Brazilië, en opgegroeid in Boskoop.
– Oprichter van pianolesonline.com (grootste piano-site van Nederland & België met +25.000 leden).
– Oprichter van interestexplorer.io (software voor Facebook adverteerders met +7000 gebruikers).

                                                                                                        Paco Vermeulen

Wat ga je allemaal lezen in deze review:

– Mijn verhaal over affiliate marketing en hoe ik in aanraking ben gekomen met deze cursus.
– Uit welke 4 eenvoudige stappen Paco’s strategie bestaat en hoe de lessen van deze affiliate cursus daar bij passen.
– Wat ik heb geleerd van de Affiliate Marketing in 10 dagen en welke lessen ik het meest waardevol vind.
– Voor wie deze training geschikt is.
– Ik vertel je wat ik de pluspunten vind van deze cursus
– Maar ik wil ook eerlijk zijn over de minpunten, want niks is perfect.
– En dan deel ik mijn conclusie.

 

In 2020 begon mijn affiliate marketing avontuur

 

Toen volgde ik de Affiliate Marketing Revolutie van Jacko Meijaard. Mijn allereerste kennismaking met affiliate marketing. Destijds vond ik deze manier van geld verdienen al super interessant klinken en wilde ik er graag meer over leren.

Het grote  voordeel van dit ideale verdienmodel is. Kunnen werken waar en wanneer ik wil. Zelf bepalen hoeveel ik wil werken. Met andere dingen bezig zijn en intussen ook geld verdienen.

Alleen je moet wel met beide benen op de grond blijven staan.

Heel veel coaches verkopen dromen zoals slapend rijk wordenveel geld verdienen vanuit je hangmat en maar 1 uurtje per dag werken en rijk worden.

Nou dat is natuurlijk niet waar je moet er zeker wat voor doen, realiseer je wel dat om iets op te bouwen en geld te verdienen je er tijd en moeite in moet stoppen, dat niks helemaal vanzelf komt. en je moet constant blijven werken aan je website bijvoorbeeld.

Deze cursus  Affiliate marketing in 10 dagen van Paco Vermeulen is vooral geschikt voor mensen die al een website hebben maar nog meer commissies of kwaliteit willen bieden aan hun websites.

Ik ontdekte wel dat ik affiliate marketing toch echt wel het ideale verdienmodel vind. Je hoeft zelf geen eigen product of dienst te hebben. Zelf heb je geen voorraad nodig en hoef je geen dingen op te sturen. Je hoeft geen klantenservice te doen.  Als affiliate loop je heel weinig risico. En je hebt echt de mogelijkheid om zelf te bepalen waar, wanneer en hoeveel je werkt.

Paco geeft op zijn website in10dagen.nl heel mooi aan dat affiliate marketing niet zijn droombaan is en niet het meest vervullende werk dat er is. Maar dat het wel absoluut een droom-verdienmodel is.

In het begin moet je veel tijd en energie investeren er daarna iedere maand de vruchten ervan plukken. Zelfs tijdens het weekend, je vakantie of als je slaapt. Passief dus. Zo’n passieve manier van inkomsten geeft rust in je hoofd. Als je maar weet wat je moet doen en het goed aan pakt.

Het maakt dan niet uit of je wilt werken vanuit het buitenland of dat je gewoon hier in Nederland blijft. De inkomsten uit affiliate marketing geven je een stabiele basis en vrijheid. Waar je ook bent en wat voor leven je ook van droomt. Je moet er wel voor gaan en zoals eerder vermeld geduld hebben.

 

Wat ga je leren in deze online cursus Affiliate Marketing in 10 Dagen

 

Deze cursus staat eigenlijk vol met tips als jij geld wilt verdienen met Affiliate Marketing.

Dit zijn zoals in het begin gezegd vooral tips om je website naar een nog hoger niveau te tillen en de puntjes op de i te zetten.

Je gaat namelijk samen met Paco in 10 dagen kijken wat er allemaal bij komt kijken, wat de voor en nadelen van Affiliate Marketing zijn en wat er allemaal mis kan gaan.

Daarnaast ga je ook veel leren hoe jij je blogs moet schrijven om nog meer conversies naar verkopen te krijgen en je kijkt naar je concurrenten en wat de regels van de  wetgeving zijn.

Paco onthult dat zijn strategie eigenlijk heel eenvoudig is en uit 4 stappen bestaat.

 1. Zorg dat je goed begrijpt hoe affiliate marketing werkt en waar de lekken voor jou als affiliate zitten.
 2. Zorg dat jouw mindset beter is dan die van het merendeel van je concurrenten. Die inspiratieloze content schrijven zonder enige echte waarde toe te voegen.
 3. Zorg dat je een product promoot die bij jou past en waarop je iets kunt verdienen. Maak vooraf een objectieve analyse van je concurrenten om te bepalen of het jouw tijd en energie waard is.
 4. Zorg dat je gerichte content maakt waarmee je organische bezoekers via Google krijgt die graag via jouw affiliate link willen kopen.

Zo makkelijk kan het zijn. Dit kun je ook iedere keer weer herhalen. Het mooie is dat de cursus Affiliate Marketing in 10 dagen hier ook precies op aansluit.

 

Zodra je besluit om deze video cursus te doen krijg je toegang tot een online omgeving waarin je alle video’s kunt zien.

In totaal krijg je toegang tot 10 video’s, dit lijkt wellicht weinig maar ik je kan vertellen dat ze boordevol waardevolle informatie bevatten.

Elke video is tussen de 20 en 40 minuten en bevat onder elke video de video sheets in pdf formaat en daarnaast websites of artikelen links die in de video besproken zijn.

Paco geeft ook de mogelijkheid om na elke video vragen te stellen en die worden snel beantwoord. Je ziet hier overigens ook vragen van andere, het is dus een gezamenlijke omgeving.

Uiteraard ga ik de 10 lessen hieronder bespreken.

 

De eerste 4 lessen van de cursus gaan dieper in op stap 1 en leren je alles om een goede basis neer te zetten.

Les 1 30:38 min

Les 2 37:00 min

Les 3 11:42 min

Les 4 23:12 min

De volgende 3 lessen gaan dieper in op stap 2 en leren je de winnende affiliate marketing strategie van Paco.

Les 5 26:53 min

Les 6 40:50 min

Les 7 26:32 min

De 2 lessen die daarna volgen gaan dieper in op stap 3 en zorgen ervoor dat jij het perfecte product voor jezelf gaat vinden om te promoten.

Dan de laatste les die ingaat op stap 4 die ervoor gaat zorgen dat jij waardevolle content gaat creëren en verkopen gaat binnen halen.

Les 8 41:23 min

Les 9 26:48 min

Dan de laatste les die ingaat op stap 4 die ervoor gaat zorgen dat jij waardevolle content gaat creëren en verkopen gaat binnen halen.

 

Les 10 36:39 min

Hierboven heb je alle lessen van de cursus kunnen zien. Alle lessen zijn zeer waardevol,  Ik heb zoveel nieuwe inzichten op gedaan!

Ik was me namelijk helemaal niet bewust van de geldlekken van affiliate marketing. Had nog nooit gehoord van link cloacking en wist niet hoe ik zelf inzicht kan krijgen in mijn eigen resultaten.

Het 10X principe van top affiliates heeft mij ook hele mooie waardevolle inzichten gegeven over wat ik anders kan doen dan ik tot op dat moment deed. Hoe ik ervoor kan zorgen dat het veel waardevoller wordt.

 

Wat is Affiliate Marketing?

 

Nog even in het kort de uitleg wat Affiliate Marketing nou precies is.

Affiliate Marketing kan je op elk gebied toepassen, het is namelijk heel eenvoudig het promoten van een product van iemand anders.

Koopt iemand uiteindelijk dat product, dan krijg je daarvoor een kleine commissie. Uiteindelijk breng je de verkoper en klant feitelijk samen.

De verkoper hoeft daarnaast alleen een commissie te betalen op het moment dat er een verkoop is ontstaan. Dus daarom ook voordelig voor de verkoper.

Als je kijkt naar de producten dan kan je het zo goed als niet bedenken, denk bijvoorbeeld aan hotels, reizen, elektronica, software en veel digitale producten of boeken reviews.

En het mooie van deze vorm van online marketing, het wordt op een gegeven moment passief.

Je krijgt dan ook elke dag bezoekers op je website en elke dag kunnen er commissies binnen komen. Ook als je niet aan het werk ben.

 

Het is dan ook belangrijk om je aan te melden bij een Affiliate Netwerk die je commissies automatisch voor je regelt.

Enkele voorbeelden zijn:

Paypro

Daisycon

Tradetracker

Bol.com

Coolbleu

Awin

En zo zijn er nog veel meer Netwerken.

 

Voor wie is de Affiliate Marketing in 10 Dagen cursus geschikt?

 

Deze cursus van Paco Vermeulen is vooral geschikt voor mensen die al een website hebben maar nog meer commissies of kwaliteit willen bieden aan hun websites.

Paco gaat je stap voor stap uitleggen hoe jij van je bezoekers koopgerichte klanten krijgt en hoe jij nog meer rust kan creëren op je websites.

Deze cursus is geschikt voor jou als:

 • Je al bezig bent met affiliate marketing, maar het nog niet echt iets oplevert. Als jij je om die reden verder wilt verdiepen in affiliate marketing is dit een goede cursus voor jou.
 • Als jij een extra bron van (passief) inkomen wilt creëren naast je onderneming, baan of opleiding.
 • Als jij al een eigen website of blog hebt en als jij met affiliate marketing meer aan je site wilt verdienen.
 • Als jij 2 à 3 maanden geduld hebt voordat jouw nieuwe content gaat ranken in Google.
 • Duidelijk gericht op SEO en het krijgen van meer bezoekers

Deze cursus is niet geschikt voor jou als:

 • Als je op zoek bent naar een get rich quick methode waarmee je slapend rijk wilt worden. Met de methode van Paco zal je aan het werk moeten gaan. Er tijd en energie in moeten stoppen, om er daarna de vruchten van te kunnen plukken.
 • Vooral gericht op mensen die al ervaring hebben met Affiliate Marketing of een website.

 

Hieronder alle pluspunten op een rij:

 

 • Hele duidelijke waardevolle lessen. Super uitgebreid en makkelijk toepasbaar.
 • Paco leert je eerlijk en transparant zijn. Je schrijft over dingen die bij je passen en waar je echt volledig achter kunt staan.
 • 10X methode om beter te worden dan de meeste affiliates. Je leert hoe je je concurrenten kunt analyseren en welke producten voor jou goed zijn om te promoten.
 • Goede opbouw van lessen. Wat heel erg fijn is.
 • Naast de videolessen kun je de lessen ook als PDF downloaden, waardoor je makkelijk dingen terug kunt zoeken
 • Paco is eerlijk en duidelijk. Zowel in het feit dat het geen get rich quick methode is als voor wie de cursus wel en niet geschikt is.
 • Paco geeft ook linkjes naar en uitleg over de tools die hij gebruikt. Zodat je dit niet zelf allemaal uit hoeft te zoeken.
 • In deze affiliate cursus geeft Paco veel diepgang over de onderwerpen die hij bespreekt
 • Onder iedere les kun je opmerkingen plaatsen en vragen stellen waarop Paco zelf reageert en antwoord geeft. Dit maakt de cursus heel persoonlijk en je kunt gelijk ook leren van de vragen van anderen.

 

Wat zijn de minpunten van Affiliate Marketing in 10 dagen?

 

Ondanks dat ik deze affiliate marketing training met heel veel plezier gevolgd hebt en er veel van geleerd hebt zijn er ook wat minpuntjes bij deze cursus.

Ook die wil ik je niet onthouden, zodat jij voor jezelf kunt bepalen of deze training geschikt is voor jou.

 • In 10 dagen klinkt namelijk heel leuk, maar dat is niet voor iedereen  haalbaar.

Als jij dagelijks een paar uurtjes de tijd hebt, dan is het prima te doen in 10 dagen. Moet je het met wat minder tijd per dag doen, dan is dat ook niet erg. Je kunt deze cursus gewoon in je eigen tempo volgen.

 • Wat ik gemist heb in deze affiliate marketing cursus is meer uitleg over hoe je goed zoekwoordonderzoek doet. Paco vertelt in de training wel over zijn 80/20 SEO basis principe. Maar verder is er weinig uitleg over het doen van goed zoekwoordonderzoek. Gelukkig heb ik zelf al veel geleerd over SEO en zoekwoordonderzoek waardoor ik dit prima kan uitvoeren voor mijn artikelen en ik een goede tool heb hiervoor om dit te doen.
 • Vooral door boeken te lezen over SEO
 • Wat ik ook merkte is dat het ook gericht is op een Wordpress website, ik heb een andere provider/website en dus wat lastig om alles dan zelf uit te zoeken hoe je dat kan implementeren.

 

Veel gestelde vragen

 

Hieronder wil ik graag nog een aantal vragen met je delen die misschien bij je op komen en die ik in deze review nog niet behandeld heb.

Wat is de prijs van Affiliate Marketing in 10 dagen?

De prijs van deze affiliate cursus is €197.

 

Is er een niet goed geld terug garantie?

Paco heeft een niet goed geld terug garantie van 14 dagen. Alleen stelt hij hier wel een voorwaarde aan. Je krijgt alleen je geld terug als je niet meer dan 5 lessen hebt bekeken. Anders heb je al bijna de hele training gevolgd.

Hoe zeg je de Affiliate Marketing in 10 dagen op?

Je kunt binnen 14 dagen mailen naar support@in10dagen.nl om de cursus op te zeggen. Wanneer je niet meer dan 5 lessen hebt gevolgd krijg je het hele aankoopbedrag terug.

 

Is deze cursus geschikt voor beginnende affiliates die nog geen website hebben?

Paco gaat je niet leren hoe je vanaf scratch een affiliate website maakt. Hij gaat je niet leren hoe je berichten plaatst en hoe WordPress werkt. Als je dat wilt leren kan ik je aanraden eerst de Affiliate Marketing Revolutie te volgen en daarna deze affiliate cursus.

 

Is Affiliate Marketing in 10 dagen te vergelijken met een andere cursus?

In Nederland zijn er naar mijn weten maar 2 goede affiliate marketing cursussen. Dat zijn de Affiliate Marketing Revolutie van Jacko Meijaard en deze cursus van Paco Vermeulen. Beide cursussen zijn totaal niet met elkaar te vergelijken. Jacko richt zich op startende affiliate marketeers en hoe zij een goede affiliate website kunnen opzetten. Paco richt zich op mensen die al bekend zijn met affiliate marketing en al een website hebben.

Beide cursussen behandelen hele andere onderwerpen en geven hele andere inzichten.

 

Hoe lang duurt het voordat ik resultaat van deze cursus ga zien?

Paco belooft je geen gouden bergen en is er heel eerlijk in dat je niet gelijk duizenden euro’s per maand gaat verdienen. Met een bestaande website duurt het 60-90 dagen voordat je nieuw gepubliceerde artikel gaat ranken in Google. Paco leert je wel een manier waarop je Google een handje kunt helpen. Heb je een hele nieuwe website dan duurt het 6 tot 12 maanden voordat je gaat ranken in Google.


Mocht jij nog vragen hebben laat het me weten in een reactie onder dit artikel of door te mailen naar: info@onlinegeldscoren.nl 

 

Affiliate Marketing in 10 dagen review conclusie

 

Zoals je in deze review al meerdere keren hebt kunnen lezen ben ik zelf erg enthousiast over de Affiliate Marketing in 10 dagen cursus van Paco Vermeulen.

Hij geeft hele nieuwe inzichten over affiliate marketing. In de cursus zit heel veel diepgang.

Ik kan je deze cursus zeker aanraden als:
– Je al bezig bent met affiliate marketing en je er verder in wilt verdiepen om meer te verdienen.
– Je al een eigen website of blog hebt en zoekt naar een manier om hier (meer) inkomen uit te halen.
– Als je bereid bent om tijd en energie te steken in affiliate marketing en als je geduld hebt, zodat je daarna de vruchten ervan kunt plukken.

Maar als jij nog geen eigen website hebt, je echt een starter bent met affiliate marketing en je precies wilt leren hoe je een affiliate website vanaf scratch maakt dan raad ik je aan eerst de Affiliate Marketing Revolutie van Jacko Meijaard te volgen. Dat is een cursus speciaal gericht op beginnende affiliates.

Daarna zou ik zeker direct door gaan met Affiliate Marketing in 10 dagen van Paco Vermeulen om direct deze verdieping te maken en vanaf het begin ook zijn waardevolle tips mee te nemen. Zodat je direct een hele goede en waardevolle affiliate website op zet.

Nu is 't aan jou.

Wil je een extra (passieve) inkomstenstroom opbouwen naast je onderneming, baan of opleiding?

Voor meer financiële stabiliteit, minder afhankelijkheid, vrijheid of iets anders wat jou gelukkig maakt?

Klik dan nu op de knop hieronder om met mijn hulp te gaan knallen.

 
Daar krijg je voor terug:

 • Levenslang toegang tot het online programma (5+ uur lesvideo's), bijbehorende downloads en updates.
 • Een doelgericht actieplan om (binnen 10 dagen) je éérste winstgevende affiliate content te publiceren.
 • De onbetaalbare skill om geld te verdienen zonder je tijd in te ruilen. Dat verleer je nooit, kan je niet afgepakt worden én kun je eindeloos herhalen.

«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.