Conversie optimalisatie

Gepubliceerd op 8 augustus 2021 om 12:43

Conversie optimalisatie 

Ontdek het geheim van online verleiding

Haal meer leads, klanten en omzet uit je website!

Conversie Neuromarketing Online Sales

Laat je ook zoveel omzet liggen?

Onderzoek wijst uit dat gemiddeld slechts 2% van nieuwe bezoekers op een website of webshop bereid is om bij het eerste bezoek een aankoop te doen. Dat betekent dus dat 98% dat niet is. Deze 98% zul je anders moeten behandelen...

Al jaren helpen zij ondernemers aan effectieve websites. In die tijd hebben zij gemerkt dat veel website-eigenaren zich blind staren op het vergroten van de bezoekersstroom. Hoe meer bezoekers, des te meer resultaat... toch?

Dat is echter niet altijd de meest logische aanpak. Wanneer je website namelijk vol zit met ‘conversie-killers’ en daardoor weinig of geen resultaat oplevert is dat verspilde moeite. Je moet eerst de rode loper uitleggen voordat je de deuren open zet.

“Je kunt je business makkelijker verdubbelen door je conversieratio te verdubbelen, dan door je bezoekersaantal te verdubbelen” zo sprak Jeff Eisenberg ooit.

Ze specialiseren ons als jaren in Conversie optimalisatie (CRO), conversion centered webdesign, gedragspsychologie en neuromarketing en passen deze kennis op dagelijkse basis in de praktijk toe. De kleinste details kunnen het verschil maken tussen een verlieslijdende- en een winstgevende websites.

Tonny & Martijn

Je website als marketing machine

Je website is geen doel maar een middel. Het is geen statisch visitekaartje maar eerder een ‘marketing machine’ die iedere maand (volautomatisch) nieuwe leads en klanten oplevert en je vrij maakt van je business.

Het grote geheim achter het succes van hun eigen websites (zoals IMU.nl) is ‘consistentie’. Al sinds 2010 gebruiken zij dezelfde website met dezelfde strategie, hetzelfde product en dezelfde gratis weggever. Zij proberen dit simpelweg iedere maand iets beter te doen. Je ziet de evolutie hiernaast.

Ze testen constant hun pagina’s, processen en funnels en brengen verbeteringen aan in de conversieratio. Hierdoor halen zij steeds meer resultaat uit hun bezoekersstromen en zijn ze in staat geweest om de afgelopen jaren miljoenenomzetten per jaar te draaien en 6 succesvolle bedrijven op te zetten.

Wil jij hun beste inzichten en technieken van hun leren?

Ontdek hun meest effectieve conversie technieken

Targeting Conversie-gericht design (Neuro) webdesign trends
Landingspagina Marketing funnels Conversie Triggers
Webpsychologie Neuromarketing Sales Boosters

Top Content voor een zacht prijsje


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.