Verander je Kwakkelende Blog in een Bloeiende Online Business...

Gepubliceerd op 16 november 2021 om 14:05

Verander je Kwakkelende Blog in een Bloeiende Online Business...

...en Leid het Vrije Leven dat je Wél Gelukkig Maakt

LET OP: als jij een blog hebt (of een blog wilt starten) en geld met je blog wilt gaan verdienen om van te kunnen leven, én simpelweg vrijheid voor jezelf wilt creëren...

...dan is dit wellicht de meest belangrijke pagina die je ooit gaat lezen.

Hieronder het verhaal van Robbert de maker van de cursus Blog Secrets

LEES DUS VERDER!

 

Onderwerp: Hoe jij je blog omtovert tot een business (en je leven kunt veranderen)

Hey!

Om maar meteen met de deur in huis te vallen: als je denkt dat dit weer een van de vele websites is die je gouden bergen belooft, dan heb je het verkeerd.

Dingen komen niet zomaar aanwaaien. Je zult in beweging moeten komen om wat te bereiken.

Anyway, voordat je überhaupt verdergaat met het lezen van deze pagina, is het misschien goed om meteen te bepalen of het verhaal wat ik ga vertellen wel bij je past.

Daarom het volgende:

 • Je bent onlangs een blog begonnen (of wilt ermee starten), maar je zit met de handen in het haar vanwege de overload aan informatie die je consumeert.
 • Je hebt het gevoel dat je zoveel moet leren waardoor je gedemotiveerd raakt.
 • Je voelt je gefrustreerd over het aantal bezoekers en de uitblijvende groei. Je geduld begint op te raken.
 • Je vraagt je af hoe je je vandaag de dag nog kunt onderscheiden. Inmiddels zijn er namelijk zoveel bloggers en lijkt de markt verzadigd.
 • Je hebt wellicht al gehoord over zaken als ‘funnels’, ‘SEO’, ‘e-mailmarketing’ en ‘affiliate marketing’ maar je hebt geen idee waar je de focus op zou moeten leggen.
 • Graag zou je geld verdienen met je blog, maar weet niet hoe dit aan te pakken. Je weet niet wat je kunt gaan verkopen en op welke manier je dit het beste doet.
 • Je mindset belemmert je om er vol voor te gaan. "Waarom zouden mensen iets van mij willen lezen of kopen?" is een typische gedachte die regelmatig door je hoofd spookt.
 • Voor je gevoel zit je op een dood spoor en kom je niet verder met je blog. De dingen die je doet lijken niet te werken. Je bent op zoek naar advies om je blog nieuw leven in te blazen om de volgende stap te kunnen zetten.
 • Je bent op zoek gegaan naar cursussen en informatie om de boel aan te pakken, maar je bent klaar met onrealistische beweringen als "Verdien 10.000 euro in de eerste maand" en "Word snel rijk door mijn gratis webinar te volgen."
 • Je hebt het helemaal gehad met 9-to-5'en. Je wilt kunnen werken waar en wanneer je dat wilt en op die manier vrijheid voor jezelf creëren. Zo kun je doen wat je echt wilt.
 • Je vraagt je af of je ooit voldoende met je blog verdient om van te kunnen leven.

Robbert houd het simpel: als een van deze dingen herkenbaar is voor je, dan ben je hier op het goede adres.

 

Robbert, heeft in 2014 het roer drastisch omgegooid en is sindsdien blogger en de auteur van diverse boeken. Het beste besluit ooit, want hij is zo vrij als een vogel, verdient een passief inkomen, reist de wereld rond en woont op verschillende toffe plekken in het buitenland.

Met zijn jarenlange ervaring wilt hij  andere bloggers helpen om ook hun dromen waar te maken.

Bekend van
Oprichter van Backpackblog.nl en auteur van meerdere succesvolle reisgidsen, een aantal voorbeelden zijn: Backpackgids Australië, Backpackgids Zuid-Amerika, Backpackgids Nieuw-Zeeland en Backpackgids Bali.

Robbert Blog Secrets

 Het leven van een blogger gaat niet altijd over rozen 

Met de jarenlange ervaring die hij heeft, weet hij tegen wat voor problemen bloggers aanlopen en welke ‘pijn’ ze voelen. Een blog starten, succesvol maken en er vervolgens een goedlopende business van maken is niet iets dat je zomaar doet. 

Een paar voorbeeldjes:

 Je hebt je uit de naad gewerkt, maar hebt het idee er weinig voor terug te krijgen.

 Je ziet geen vooruitgang en je hebt het idee dat het niet gaat lukken.

 Je verkoopt niet of nauwelijks wat.

 Uiteindelijk is je motivatie weg en laat je je droom varen.

Dit is niet wat je wilt.

Maar hij zegt je alvast: hij kent de klappen van de zweep, de beren op de weg en alle bijkomende moeilijkheden.

Of positiever: hij weet precies wat nodig is om jou te helpen.

Zeker nu, in deze economisch zware tijden, kan hij alleen maar zeggen dat het een goede beslissing is om een blog te starten of je blog naar een hoger plan te tillen. Het is juist NU tijd om op te staan. De tijd waarin veel mensen aan het klagen zijn, kan jij besteden om je eigen succesvolle blog en business te bouwen.

Een blog waarmee je geld verdient en vrijheid voor jezelf creëert.

Wees slim: doe dit en laat hem je hierbij helpen.

Hij heeft namelijk een programma ontwikkeld waarin hij zijn jarenlange kennis, ervaring en expertise als blogger heb gebundeld. Zo kan ook jij binnenkort het leven leiden dat je wilt.

Kijk op de site naar het Blog Secrets programma:

Robert stelt zich even aan jullie voor

 

Oké, het is tijd om mezelf even aan je voor te stellen

Mijn naam is Robbert en in 2014 ben ik begonnen met online ondernemen. Sinds 2015 run ik Backpackblog.nl. Een reisblog dat mijn leven in alle opzichten heeft veranderd.

Inmiddels is m'n blog een van de populairdere reisblogs van Nederland en heb ik vermeldingen bij gerenommeerde partijen binnen de (reis)branche, zoals Independer, Cheaptickets en Noordhoff Uitgevers.

De belangrijkste reden waarom ik 'voor mezelf ben begonnen' is omdat ik het werken op kantoor maar saai vond. Dit is niet waar ik happy van werd.

Maar goed, misschien was dit nou eenmaal de werkelijkheid en moest ik gewoon even wennen. Van mensen om me heen hoorde ik namelijk niet veel betere verhalen.

Na een jaar veranderde het gevoel alleen niet.

Toen sloeg het noodlot toe: mijn zus overleed. Dit is voor mij uiteindelijk de druppel geweest om te stoppen. In ieder geval voor eventjes. Het was echt een kloteperiode. Ik had tijd voor mezelf nodig, tijd om dit onwerkelijke verlies een plaatsje te geven.

Een tijdje later kwam ik voor een dilemma te staan:

 • Ga ik weer ergens solliciteren? OF:
 • Ga ik iets voor mezelf beginnen?

Ik wist zeker dat ik voor de tweede optie zou gaan. Simpelweg omdat ik vrijheid voor mezelf wilde creëren. Met name fysieke vrijheid, dit gecombineerd met financiële vrijheid.

Dus niet meer iedere dag gedwongen naar kantoor, om vervolgens van allerlei dingen te doen die ik niet leuk vind.

Je staat op, gaat naar je werk, komt thuis, eet wat en gaat naar bed. Vervolgens is er de welbekende ‘another day at the office’.

Of wat een vriend gisteren tegen me zei: "It pays the bills."

Het is voor mij vrij simpel: het leven is te kort om 5 dagen per week op de automatische piloot te ‘draaien’ en naar de weekenden toe te leven.

In plaats van te leven word je geleefd.

Zo voelde het werken in loondienst tot dat moment voor mij. En toen kwam er het verlies van m’n zus bij, wat uiteindelijk het laatste zetje was om deze beslissing te maken.

Ik schreef me in voor een cursus en wist het zeker: ik wilde blogger worden. En geen ‘hobbyblogger’ of zo, nee een serieus blog waar ik m’n brood mee kon verdienen.

Inmiddels, jaren later, weet ik dat dit een van de beste beslissingen uit m’n leven is geweest. Ik kies zelf hoe ik leef en ben geen slaaf van het systeem. Dat klinkt misschien wat overdreven, maar zo is ’t wel.

Ik heb een passief inkomen gecreëerd waardoor ik veel meer vrijheid heb dan voorheen.

Mijn leven bestaat uit mooie reizen maken, waarbij ik af en toe een break neem en m'n ervaringen en tips op m’n blog deel. En tegelijkertijd verdien ik geld.

Een mooi verhaal van Robert lees hieronder verder

 

Dit kan Robbert voor jou betekenen

Zelf begon hij ooit dus ook als rookie met z’n blog. Van WordPress had hij nog nooit gehoord, laat staan van hoe hij geld kon verdienen met een website.

Het was een sprong in het diepe, en juist door het simpele maar tijdrovende en vaak vermoeiende principe van trial and error weet hij inmiddels hoe dit wereldje werkt.

Sterker nog, hij heeft er zijn werk van gemaakt. Iets wat voor velen als een droom klinkt, maar wat als hij je vertelt dat het niet bij dromen hoeft te blijven?

De kennis en ervaring die hij de afgelopen jaren heeft opgedaan en vandaag de dag gebruik, wil hij graag met jullie delen.

Hij heeft al z’n expertise gebundeld in ‘Blog Secrets’, het ultieme leerprogramma voor bloggers die het doel hebben om van hun blog een business te maken. Het wordt op deze manier mogelijk om het leven te kunnen leiden dat je wilt.

In het kort vertelt hij het gehele traject dat hij heeft doorlopen, dus van A tot Z. Met als belangrijkste uitkomst dat ook jij een passief inkomen met je blog gaat verdienen. Bovendien zal hij met je delen waar hij allemaal tegenaan gelopen is. Valkuilen waarvoor hij jou gaat behoeden.

En juist omdat hij het hele traject behandelt, is deze cursus behalve voor bestaande bloggers dus ook prima geschikt voor mensen die ermee willen starten.

Anyway, hij is door schade en schande wijs geworden, een weg die jij niet hoeft te bewandelen. En als je slim bent ga je dat ook niet doen.

Verspil geen zeeën aan tijd en geld. Ga gericht aan de slag.

Kies jij ook voor een toekomst waarbij je zelf aan het roer staat?

 

Ook als starter kun je al snel geld verdienen

Hieronder zie je een overzicht van juni 2015, toen hij net een maand bezig was.

De verkopen @ €21,21 zijn directe verkopen via z'n blog en de verkopen @ €14,04 zijn via affiliates (derde partijen). En even voor de duidelijkheid: deze verkopen zijn op 1 dag gemaakt (18-6-2015).

Blog Secrets

Dit is geen willekeurige screenshot of zo, maar het is simpelweg om je te laten zien hoe snel je dingen kunt bereiken.

Oftewel: ook als starter kun je dus al snel geld verdienen.

Het grootste voordeel van dit passieve inkomen voor hem persoonlijk is dat hij sindsdien een ander leven heb. Hij kan namelijk wonen en werken waar hij wilt, zolang er maar internet is. Er is niemand die hem zegt wat hij moet doen.

Vrijheid. Doen waar hij gelukkig van word.

Het is zo'n onwijs lekker gevoel als je op een tropisch eiland aan het chillen bent in een beach bar met een kokosnoot in je hand, terwijl er op hetzelfde moment verkopen binnenstromen.

De afgelopen jaren heeft hij bijvoorbeeld veel gereisd, idyllische eilanden bezocht en gewoond in het levendige Kuala Lumpur en op het mooie Bali. En in plaats van dat deze reizen hem geld kostten, brachten ze hem juist geld op. 

Het is precies wat je hem op de foto hiernaast ziet doen  . Dit was een tijdje terug op het parelwitte eilandje Gili Meno, vlakbij Lombok (Indonesië).

Veel beter kan het niet toch?

En zonder gekheid, dat is het fijne leventje dat hij al jaren leid. Allemaal mogelijk gemaakt door zijn blog.

Kijk op de site naar het Blog Secrets programma:

Hier nog een aantal voorbeelden van wat je gaat bereiken...

 

Tienduizenden website bezoekers (en meer)

Toen hij startte had hij natuurlijk niet of nauwelijks bezoekers op z'n site. Denk aan 100 per maand. 4 maanden later waren dit echter al 3.542 maandelijkse bezoekers, 1,5 jaar later 59.853 bezoekers per maand. Dit was in januari 2017, zoals je op dit screenshot kunt zien:

Aantallen als deze heeft hij helemaal zelf bereikt, zonder enige voorkennis en zonder betaalde traffic. Ook jij gaat een grote following creëren door de geheimen die hij met je deelt.

PS. De actuele cijfers van 2021 post hij hier niet, omdat hij de concurrenten niet slimmer wil maken dan ze zijn. De bovenstaande cijfers geven je in ieder geval een goede indruk. Bovendien is de beginfase voor jou belangrijker. Maar je snapt dat deze lijn zich alleen maar heeft doorgezet ;).

Bekendheid en samenwerkingen met grote partijen

Hoe zorg je ervoor dat jij een van de belangrijkste spelers in je markt wordt en een magnetische aantrekking op grote partijen in de markt krijgt?

Hij laat je zien hoe grote en bekende spelers jou benaderen voor samenwerkingen, in plaats van dat jij moet bedelen om in beeld te komen en vervolgens 9 van de 10 keer een afwijzing zult krijgen.

Robbert en zijn blog hebben samenwerkingen met onder andere:

Hoge rankings in Google

Volgens Site Analyzer, een van de belangrijkste tools om je prestaties op het gebied van SEO (posities in Google) te berekenen, had zijn blog in januari 2021 een SEO-score van 80,4 op een schaal van 0 tot 100.

Je hoeft geen schrijfwonder of techneut te zijn

Mocht je denken dat je een journalistieke achtergrond of iets moet hebben om een succesvol blogger te worden, dan heb je het mis.

Ook heb je geen technische kennis nodig.

Hijzelf had dit ook allemaal niet. Simpelweg in actie komen is wat nodig is.

Nadat hij een gerichte cursus had gevolgd, is hij ook maar gewoon gaan schrijven zonder hier enige ervaring mee te hebben. En uit veel reacties die je onder z’n artikelen vindt blijkt dat mensen het “geweldig” of “supercool” vinden wat hij doet.

En nee, je hoeft ook geen commercieel wonder te zijn om geld met je blog te verdienen.

Wat hij maar wel zeggen is dat je vaak helemaal niet zoveel nodig hebt als je soms denkt. Vaak heb je alleen dat juiste zetje nodig én moet je simpelweg het juiste doen. Dit leert hij je allemaal in Blog Secrets.

De informatie is toegankelijk, helder en niet ingewikkeld. Hij heeft het zo opgesteld dat het voor iedereen te begrijpen is. ‘Dummy-proof’ noemt hij het. Hiermee voorkom je om dagenlang dingen uit te moeten zoeken voor je eindelijk een stap verder komt.

Stap voor stap brengt hij je naar het uiteindelijke doel: een succesvol blog waarmee je geld gaat verdienen en vrijheid voor jezelf creëert.

 

Voor wie is Blog Secrets bedoeld?

Wil je in jezelf investeren, heb je doorzettingsvermogen en hier voor de volle 100% voor gaan?

Dan kan hij je maar een ding adviseren: Blog Secrets is wat je nodig hebt.

Of je nu een beginnend blogger bent of al enige tijd een blog hebt, maakt niet uit. Het gezamenlijke doel is hetzelfde: het blog moet worden veranderd in een goedlopende online business.

Om hem heen ziet hij zoveel andere blogs die de plank finaal misslaan. Dat is niet arrogant bedoeld, maar de potentie die er is wordt totaal niet benut. En dat is zonde. Hij wil niet dat jij zo’n blogger wordt.

 

Dit is wat je gaat krijgen

Na aanschaf krijg je direct toegang tot de online leeromgeving. Blog Secrets bestaat uit 25 verschillende video-lessen met duidelijke en to-the-point-informatie.

Iedere les bestaat uit een inspirerende en actiegerichte video, waarin hij tips geeft waarmee je direct mee aan de slag kunt.

Kijk op de site naar het Blog Secrets programma:

Blog Secrets bestaat uit de volgende lessen:

 Inleidende Les
 Les 1: Waarom een blog?
 Les 2: Het belang van een goed idee
 Les 3: Van idee tot actie
 Les 4: Het belang van een doel
 Les 5: Vier belangrijke eigenschappen
 Les 6: Motivatie en inspiratie
 Les 7: Artikelen schrijven: de gouden contentstrategie
 Les 8: Finetunen
 Les 9: Afbeeldingen (en wat je niet wilt)
 Les 10: SEO
 Les 11: Het gezicht achter je blog
 Les 12: Valkuilen

 Les 13: Van blog naar business
 Les 14: Type producten
 Les 15: Voelen versus denken
 Les 16: Verkopen van je producten (1)
 Les 17: Verkopen van je producten (2)
 Les 18: Veelgemaakte fouten op verkooppagina's
 Les 19: Traffic genereren naar je verkooppagina's
 Les 20: E-mailgeheimen (1)
 Les 21: E-mailgeheimen (2)
 Les 22: Mindset
 Les 23: Dingen waar ik tegenaan gelopen ben
 Les 24: De weg naar de vrijheid

Verder heeft hij een interactieve functie aan het programma toegevoegd. Bij iedere les krijg je zo de gelegenheid om vragen aan hem en je mede-cursisten te stellen.

Na deze lessen weet je precies wat nodig is om jouw eigen succesvolle blog op te zetten, een passief inkomen te realiseren en begin je met het creëren van vrijheid voor jezelf.

Hij gaat geen dingen voor je achterhouden, maar deelt al zijn kennis en ervaring met je.

Kijk op de site naar het Blog Secrets programma:

Natuurlijk is er veel gratis informatie te vinden

Misschien denk je: ik ga liever kijken of ik ergens gratis informatie kan krijgen en ga daarmee aan de slag.

Prima hoor, en hij wenst je echt alle geluk.

Echter, de informatie die hij voor je heeft is gebaseerd op ruim 6 jaar bloggen en producten ontwikkelen, waarbij hij met vallen en opstaan een online business heb opgezet.

Hij laat je letterlijk zien hoe hij dingen heb aangepakt en ga je dus niet volproppen met algemene info die je gratis op internet kunt vinden. Informatie waar je uiteindelijk niet echt verder mee komt.

Bovendien is hij van mening dat als je ergens in investeert je uiteindelijk veel meer de drang voelt om er vol voor te gaan. En mensen met deze mindset zijn precies de mensen die hij zoekt.

Toegang tot exclusieve Blog Secrets-Community (waarde: €197)

Zonder goede support en een community kan het lastig zijn om motivatie te houden en om uiteindelijk succes te behalen.

Daarom heeft hij iets moois voor je: als je nu bestelt krijg je toegang tot onze exclusieve community.

In deze besloten community kan je sparren met Robbert en de andere cursisten, en al je vragen stellen. Op deze manier ontwikkel je de voor jou beste strategie om zo het maximale resultaat te halen.

Samenvattend: wat gaat Blog Secrets je zoal opleveren?

 Inspiratie: je kijkt over zijn schouder mee en hij laat je echte voorbeelden zien van indrukwekkende dingen die hij heeft bereikt. Geen onzinpraatjes dus, maar info waarmee hij je zal inspireren zodat ook jij je dromen kunt naleven.

 Focus en motivatie: Hij geeft je het ultieme stappenplan om aan de slag te gaan met je blog, maar de focus en motivatie houden is niet altijd even makkelijk. Met de tips die hij je geeft én met de besloten community waarin mensen zitten die hetzelfde willen bereiken als jij, gaat dit zeker goed komen.

 Duidelijkheid: Hij houd het lekker to-the-point voor je en ga dingen niet onnodig moeilijk maken. Met de toegankelijke en duidelijke info die je van hem krijgt kan je direct en gericht stappen zetten.

 Zeeën aan traffic: nooit heeft hij betaald voor de vele bezoekers die ik op mijn website krijg. Dit heeft hij gerealiseerd door bepaalde technieken toe te passen, waardoor hij hoog rankt in Google. Hij deelt ze allemaal met je. Zo ga ook jij vele tienduizenden bezoekers (en meer) en een flinke following krijgen.

 Bekendheid: Hij laat je zien hoe jij een van de bekendere spelers in je markt wordt en hoe grote partijen bij jou aankloppen voor samenwerkingen.

 Inkomsten die blijven komen: hoe ga je de bezoekers van je website omzetten in klanten? Dat laat hij je op een duidelijke manier zien; hij vertelt alles over de verschillende methodes die hij toepast. Zo zal hij onder andere zijn succes-aanpak op het gebied van affiliate marketing, het verkopen van digitale producten en geld verdienen met ads met je delen. Een ander voorbeeld is een partij die hem maandelijks 1.100 euro exclusief btw betaalt. Dit voor een dienst die hem slechts 5 minuten werk kostte en waar hij vervolgens niks meer voor heb hoeven doen. Passief inkomen ten voeten uit  .

 Vrijheid: uiteindelijk heb je een blog dat voor jou werkt. Je hebt flink wat bezoekers en de passieve inkomsten die je verdient zullen je vrijheid geven.

En nog zoveel meer...

 

Ben jij klaar om het leven te leiden dat je voor ogen hebt?

Wil jij net als Robbert het roer omgooien en het leven leiden dat je werkelijk wil?

Ben jij klaar om een imperium op te bouwen en als expert te worden gezien binnen je markt?

En wil je net als hij een passief en locatie-onafhankelijk inkomen creëren, zodat het totaal niet meer uitmaakt wanneer en waar je werkt?

Dan is het nu tijd om actie te ondernemen. IHij zou het oprecht jammer vinden als je deze kans mist.

Telkens weer als hij mensen spreekt en vertel wat hij doet dan kijken ze hem vol ongeloof aan. “Hoe dan?” Is de meest gestelde vraag. Juist op die hoe-vraag zal hij in Blog Secrets antwoord geven.

Nogmaals: hij doet hier niet de belofte dat je rijk gaat worden. Vrijheid ga je echter sowieso creëren. Zowel financieel als fysiek. De mate van financiële rijkdom heb je vervolgens zelf in de hand.

Hoe, dat laat hij je in de cursus zien.

Begin met het verdienen van je eerste 1.000 euro per maand, breid dit uit naar 1.500 euro, 2.000 euro, 3.000 euro en verder.

Al na de eerste paar lessen ben je klaar om los te breken met je eigen online business.

Hij geeft je de tools, jij doet het verdere werk. Deal?

 

Probeer Blog Secrets GRATIS voor 30 volle dagen..

Hij weet zeker dat als je zijn aanpak volgt dat je succes gaat hebben. Jij gaat een business van je blog maken. Als je dit hebt gerealiseerd weet je dat je investering een schijntje is geweest.

Echter, je zal wel het werk moeten doen dat hij je voorschotelt, anders gaat het niet werken. Maar goed, voor niets gaat de zon op toch?

Hij wilt het makkelijk voor je maken en alle bezwaren die je eventueel nog hebt bij je wegnemen. Daarom bied hij je een 30-dagen-niet-goed-geld-terug-garantie aan.

Stuur ons een mailtje en we storten je aankoopbedrag direct terug.

Hij geeft jou z’n vertrouwen, dus ga hier goed mee om. Deal  ?

 

Maak nu gebruik van deze speciale aanbieding

En nu hoor ik je denken: “Robbert leuk en aardig allemaal, maar hoeveel gaat me dit nou kosten?”

Om eerlijk te zijn heeft hij best wel lang na zitten denken over de prijs.

Blog Secrets heeft een totale waarde van €1.997, een bedrag dat het programma voor de volle 100% waard is. Al kan hij best begrijpen dat dit sommige mensen af zal schrikken. Zeker in de niet al te makkelijke tijden waarin we nu zitten.

En eerlijk is eerlijk: hij zou in jouw situatie misschien hetzelfde denken.

Om het nog mooier voor je te maken: hij gaat je zelfs niet vragen om de helft te betalen.

Hij wilt het simpelweg zo laagdrempelig mogelijk voor je houden, omdat hij weet dat je zijn programma niet mag missen.

Daarom doet hij je een speciaal en tijdelijk aanbod:

 

Klik Hieronder op de Oranje Knop om een Succesvolle Business van je Blog te Maken

 

Je ontvangt direct de login-gegevens van het digitale Blog Secrets-programma t.w.v. €1997.

Start VANDAAG nog met het omtoveren van je blog tot een bloeiende online business en vrijheid voor jezelf te creëren. Mis deze aanbieding niet.

 25 actiegerichte en inspiratievolle video's
 Tijdelijke aanbieding van €297
 85% korting
 Direct en levenslang toegang
 BONUS: toegang tot de exclusieve community (waarde: €197)

Ja je leest het goed; hij geeft je de mogelijkheid om Blog Secrets aan te schaffen voor de speciale prijs van €297. Dit is inclusief 21% btw en een eenmalige betaling.

85% korting dus.

Vind je het alsnog een hoog bedrag?

Investeren kan soms lastig zijn, maar weet ook dat als je bereid bent ergens voor te betalen de kans groot is dat je er ook daadwerkelijk wat mee gaat doen. En dat is precies wat je nodig hebt.

Bovendien heeft hij je met cijfers aangetoond dat je dit bedrag snel terug zult verdienen.

Hij is op dit moment nog bezig met het updaten van de laatste video's, als dit gedaan is gaat hij het programma prijzen tussen de €697 en €997.

Maar als ik eerlijk ben is zelfs deze prijsverhoging niet iets om van te schrikken.

Waarom zeg ik dit?

Hijzelf heeft zat cursussen aangeschaft voor €997 of meer. En als je online gaat kijken dan zal je er vrij snel achter komen dat programma's over online geld verdienen makkelijk meer dan €1.000 kosten.

Alles wat hij geleerd heeft plus zijn eigen jarenlange kennis geeft hij aan jou voor een fractie van deze prijs.

Simpelweg omdat hij je wilt helpen.

NU krijg jij ruim 85% korting.

Hij wil afsluiten met het volgende: als jij van dit soort buitenkansjes houdt, dan is nu het moment. De laatste video's kunnen namelijk ieder moment af zijn, en dan gaat de prijs flink omhoog.

Een échte no brainer als je het mij vraagt.

 

Twijfel je nog steeds?

Oké, dat kan natuurlijk. Robbert het makkelijk voor je maken door je de volgende drie keuzes te geven:

Keuze 1: je doet niks, verlaat deze pagina en gaat verder waar je mee bezig bent. Maar je weet nu al dat je in je achterhoofd aan deze pagina zal blijven denken, dit omdat je ergens wel aanvoelt dat Blog Secrets je verder gaat helpen.

Keuze 2: je gaat op zoek naar gratis informatie. Maar na een tijdje kom je er helaas achter dat het niet de informatie is die je verder brengt. Het zijn veelal open deuren of het zijn zogenaamde gratis cursussen waarvoor je later alsnog flink moet betalen om enigszins waardevolle info te krijgen. Verloren tijd.

Keuze 3: je besluit om aan de slag te gaan met Blog Secrets en doet dit zonder enig risico. Want als het voor jou niet werkt, betaal je niks. Er ligt een panklaar en bewezen stappenplan op je te wachten om geld met je blog te gaan verdienen. Je bespaart jezelf maandenlang uitzoekwerk en vele frustraties.

Kijk op de site naar het Blog Secrets programma:


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.