Affiliate Marketing Meesterschap

Gepubliceerd op 23 november 2021 om 16:57

Affiliate Marketing Meesterschap

Alles Wat Je Nodig Hebt Om Een Bloeiende Affiliate Marketing Business Te Runnen

Nu met €100 korting, t/m 31 december 23:59 uur 

De code is: FEESTMAAND

Vul dit in en je betaald dan €397 i.p.v. € 497 

Robert Jansen

Krijg Toegang Tot De Meest Complete Affiliate Marketing Cursus & Community Van NL/BE En Breng Jouw Online Inkomen Naar Ongekende Hoogtes

Affiliate Marketing Meesterschap In Een Notendop...

(Over) Complete Cursus

Affiliate Marketing Meesterschap is de absolute nummer één cursus wat je in Nederland en België vindt binnen dit vlak. Het bevat het complete plaatje; de videotraining, zijn interne begeleiding en hoogwaardige community. 

 

Besloten Community

Alleen sta je sterk. Samen sta je sterker. Zodra je lid bent van Affiliate Marketing Meesterschap heb je toegang tot de interne community. Hier kun je alles bespreken met anderen om nog sneller en makkelijker het succes te bereiken wat je wilt.

 

Exclusieve Bonussen

Hoe moet je een bedrijf oprichten? Op welke manier dien je de administratie bij te houden? Aan welke juridische zaken moet je denken? Hoe maak ik binnen een week een online geldmachine? Achter de schermen meekijken hoe en hoeveel geld hij verdiend op het internet? Dit en nog veel en veel meer zit allemaal bij het pakket.

 

Robert stelt zich even voor

Hi! Mijn naam is Robert Jansen. Super tof dat je er bent. Vrijheid is altijd mijn belangrijkste drijfveer geweest als online ondernemer. 

In Affiliate Marketing Meesterschap leer ik gemotiveerde mensen mijn methode; hoe ik ervoor zorg dat ik maandelijks ruim 20.000 euro op de automatische piloot verdien. 

En hoe zij dit ook kunnen doen. Deze mooie resultaten die ik nu ervaar zijn echt niet zomaar aan komen waaien, maar het gevolg van 5 jaar volledige focus. 

Probeer De Affiliate Marketing Meesterschap Cursus & Besloten Community Risicovrij Uit

Dit Is Waar Je Toegang Tot Krijgt

14 Dagen Alles Uitproberen En Binnen 5 Minuten Toegang Met Jouw Persoonlijke Account

 

Hoe werkt affiliate marketing?

 

Affiliate marketing is geld verdienen door het verkopen van producten of diensten van anderen. Je maakt zelf een website waarop je de producten of diensten van andere ondernemers promoot. Je hoeft als affiliate geen eigen producten of diensten te hebben. Je wordt partner van andere bedrijven en ondernemers en promoot hun producten in ruil voor commissies.

In de artikelen die je schrijft en publiceert op jouw website beveel je producten aan en je stuurt bezoekers die interesse hebben in dit product door naar de website van de verkoper.

Dit doe je door gebruik te maken van je eigen unieke affiliate link. Een affiliate link is een link met een unieke ID die verwijst naar jou. Wanneer er op de affiliate link geklikt wordt, dan wordt er een cookie geplaatst bij de bezoeker. Daardoor kan de verkoper zien dat de verkoop via deze link van jouw afkomstig is en ontvang jij een commissie

 

Bij affiliate marketing zijn drie partijen betrokken: de adverteerder (het bedrijf die de producten of diensten verkoopt, de affiliate (degene die het product of de dienst van de adverteerder promoot) en de bezoeker (degene die op jouw website terecht komt, jouw artikelen leest en wellicht interesse heeft in het product dat jij promoot).

 

De voordelen van affiliate marketing

 

Waarom zou je moeten beginnen met affiliate marketing vraag jij je nu wellicht af. Wat zijn de voordelen van affiliate marketing?

Affiliate marketing heeft talloze voordelen ten opzichte van zelf producten verkopen.

De voordelen van affiliate marketing op een rijtje:
– Je hoeft geen eigen product of dienst te hebben.
– Zelf heb je geen voorraad nodig.
– De logistieke zaken zoals het versturen van dingen hoef jij niet te regelen.
– Je hoeft zelf geen tijd te steken in het schrijven van een boek of het maken van een cursus.
– Je hebt geen gedoe met klantenservice. De klantenservice wordt geregeld door de adverteerder.

Affiliate marketing kent voor de affiliate eigenlijk geen risico’s. Dat terwijl het je wel veel kan opleveren.

Dat maakt affiliate marketing het beste verdienmodel dat er is!

 

Beginnen met affiliate marketing

 

Beginnen met affiliate marketing is niet moeilijk. Je kunt vandaag al beginnen. Het kost je amper geld, alleen tijd.

Het is belangrijk om je als affiliate goed voor te bereiden voordat je echt van start gaat.

De belangrijkste vraag die je jezelf als beginnende affiliate kunt stellen is over welk onderwerp en voor welke doelgroep je wilt schrijven.

Het kiezen van een onderwerp wordt ook wel het kiezen van een niche genoemd. Een niche is een onderwerp waarover of een doelgroep waarvoor jij wilt gaan schrijven.

Het moet een onderwerp zijn waar je interesse voor hebt. De verleiding is groot om te kijken naar de hoogte van de commissies.

Maar om succesvol te worden met affiliate marketing is het veel belangrijker om een onderwerp te kiezen waar je wat over weet en waar je interesse ligt. Dat maakt het een stuk makkelijker om artikelen te schrijven en vol te houden op de momenten dat het moeilijk is.

Zorg dat je niche specifiek genoeg is om mensen aan te spreken, maar wel breed genoeg om veel artikelen over te kunnen schrijven.

 

Kies de juiste niche

 

Nog heel belangrijk om succes te behalen is het kiezen van de juiste niche. Wanneer je ergens voor langere tijd aan gaat werken, kun je dat alleen volhouden wanneer het iets is waar jouw interesse ligt.

Dit is ook één van de dingen waar het mis gaat. Mensen kiezen een niche uit op basis van de hoogte van de commissies.

Ze kiezen dan een onderwerp waar hun interesse helemaal niet ligt en waar ze niks van weten. Dan is het lastig om vol te houden. Om te bedenken waar je over gaat schrijven. Om de meest waardevolle website te maken die er is.

Want mensen die in dezelfde niche zitten als jij en die wel interesse in en kennis over het onderwerp hebben zullen betere artikelen schrijven.

Belangrijk is om een niche te kiezen waar jouw interesse ligt en waar je al wat vanaf weet. Zo zul je het veel beter vol houden om de tijd te investeren die nodig is. Het schrijven van de meest waardevolle artikelen is dan veel makkelijker.

 

Affiliate worden

 

Wanneer je weet waarover of voor wie je wilt gaan schrijven kun je op onderzoek uitgaan. Welke producten of diensten kun je hierbij promoten? Als je een onderwerp kiest waar je zelf interesse in hebt kun je nadenken over de producten of diensten die je zelf gekocht en gebruikt hebt. Google eens op de naam van het product of dienst inclusief affiliate of affiliate programma.

Je kunt je ook aanmelden bij bestaande affiliate netwerken. Onder deze affiliate netwerken vallen vaak veel grote bedrijven.

Ook hebben platformen zoals Bol.com, Cool Blue en Amazon hun eigen affiliate programma.

Er is dus een verschil tussen een affiliate programma en een affiliate netwerk. Een affiliate programma, oftewel partnerprogramma, is een programma van één enkel bedrijf waarmee affiliates hun producten of diensten kunnen verkopen. Bijvoorbeeld het partnerprogramma van Bol.com

Een affiliate netwerk is een platform waar vaak honderden verschillende bedrijven hun affiliate programma aanbieden. Bij een affiliate netwerk vind je heel veel mogelijkheden waardoor er bijna altijd wel een bedrijf of dienst is dat past bij jouw interesses en die jij kunt promoten.

 

De grootste Nederlandse affiliate netwerken en affiliate programma’s

 

  • Daisycon: Een groot affiliate netwerk waar veel verschillende bedrijven bij zijn aangesloten. De commissies lopen erg uiteen. Als je je hebt aangemeld kun je zien hoeveel commissie elke campagne uitbetaald.
  • AWIN: Dit is een super groot affiliate netwerk dat internationaal opereert. Ze hebben een aparte Nederlandse afdeling, waarbij veel uiteenlopende bedrijven zijn aangesloten. Ook hier kun je als je een eigen profiel hebt zien wat voor commissie een bedrijf je geeft. Awin vraagt €5 borg bij je aanmelding voor het verifiëren van je bankrekening. En hiermee willen ze het risico op niet ethische activiteiten beperken. De borg ontvang je terug bij de eerste uitbetaling.
  • PayPro: Hier vind je heel veel online cursussen en e-books gemaakt door andere ondernemers die jij als affiliate kunt verkopen. De commissies zijn hier vrij hoog en loopt soms wel op tot 50%.
  • Tradetracker.nl: TradeTracker is het affiliate programma met het grootste aanbod van Nederland. o.a Allianz, AliExpress, G-Star Raw, Vodafone, Disneyland Parijs, en Unibet. De drie grootste niches bij Tradetracker zijn ‘Wonen, huis en tuin’, ‘Reizen en vakantie’ en ‘Mode en sieraden’.
  • Het partnerprogramma van Bol.com: Als affiliate partner van bol.com kun je affiliate links maken van alle producten die op bol.com staan. Altijd wel iets wat je kunt promoten. De commissies varieert tussen de 3% en 8%. Niet heel hoog dus, maar wel veel keuze.
  • Het partnerprogramma van Cool Blue: Ook Cool Blue heeft een eigen partnerprogramma. Hierbij kun je affiliate links maken naar alles wat te koop is op Cool Blue. De commissies van Cool Blue variëren tussen de 1% en 10%.

Hieronder zie je de volgorde hoe Affiliate Marketing werkt

Affiliate marketing meesterschap is een cursus inclusief groepscoaching. Je wordt begeleid door Robert Jansen , een succesvol affiliate marketeer. Behalve een stap-voor-stap videocursus kan je maandelijks ook mee doen met de coachingwebinars en heb je toegang tot heel wat bonussen. Liever niet meteen zijn cursus starten, dan kan je ook zijn boek Voor altijd vrij aanschaffen.

Tot slot nog 3 tips om zo snel mogelijk succesvol te worden

Wanneer jij je realiseert dat het tijd kost en je een website hebt in een niche die bij jou past, dan wil je natuurlijk wel zo snel mogelijk succes behalen.

Er zijn een paar dingen om te doen. Hieronder vind je 3 tips die jou helpen om zo snel mogelijk succesvol te worden met affiliate marketing. (Nadat jij de juiste niche gekozen hebt en je affiliate website staat)

Tip 1 Zorg vanaf het begin voor goede en waardevolle content

Zorg dat je goed zoekwoord onderzoek doet, zodat je weet waar jouw doelgroep naar opzoek is. Verwerk deze zoekwoorden in jouw artikelen.

Schrijf de beste content die mogelijk is voor je website.

Waarom dit belangrijk is? De beste content zorgt ervoor dat jouw bezoeker direct alle informatie op jouw website vindt. Ze hoeven niet naar een andere website toe om meer informatie te zoeken.

Google is ook gek op waardevolle content. Je gaat er sneller mee ranken waardoor je hoger in Google komt en je meer bezoekers zult krijgen.

Tip 2 Heb een lange termijn visie

Weet waarvoor je het doet. Waarvoor je al die tijd in het begin investeert zonder dat je resultaat ziet.

Je kunt op korte termijn best een paar commissies verdienen, maar weet dat je op de lange termijn nog veel meer commissies gaat verdienen. Dan is het echt een manier van passief inkomen.

Tip 3 Zorg voor de juiste mindset

Werk aan je mindset. Toon inzet en doorzettingsvermogen. Heb geduld.

Deze derde tip is misschien wel de allerbelangrijkste. Want wanneer je niet de juiste mindset hebt, dan zal je nooit succesvol zijn.

Omring je ook met mensen die je snappen. Je ziet daardoor dat het kan.

Laat je niet afleiden door allerlei andere online verdienmodellen die op jouw pad komen. Kies één ding uit en blijf daarbij. Ook wanneer het in het begin niet lijkt te werken. Houd je lange termijn doel voor ogen. Doe dit één jaar lang en kijk dan eens naar welk resultaat jij hebt gehaald met affiliate marketing

 

Succes

 

Om te beginnen kan je de cursus van Robert Jansen hieronder bekijken, het aanraden waard.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.