Dé Nederlandse WordPress plugin voor een krachtige affiliate website.

Gepubliceerd op 24 januari 2022 om 11:36

Dé Nederlandse WordPress plugin voor een krachtige affiliate website.

✅ Maak prachtige productweergaves
✅ Verhoog je conversie door prijzen te vergelijken
✅ Bespaar tijd met automatisering

Jari en Dennis stellen zichzelf even voor.

Even voorstellen 👋🏻

 

Wij zijn Jari en Dennis. Al enkele jaren beheren wij verschillende affiliate websites met succes.

Als geen ander weten we dat dit met vallen en opstaan gepaard gaat. Affiliate marketing is wellicht één van de interessantste maar ook moeilijkste verdienmodellen op het internet; resultaten blijven vaak lang uit en je geduld wordt flink op de proef gesteld 😬

Op basis van alle fouten die we hebben gemaakt maar ook de successen die we hebben mogen vieren, hebben we onze krachten gebundeld om het leven van een affiliate marketeer een stukje makkelijker te maken. Het resultaat? Een krachtige WordPress plugin voor affiliates om zorgeloos websites te bouwen.

 

Jari Dohmen

Afgestudeerd als fysiotherapeut heeft Jari besloten om zijn droom achterna te gaan als online marketeer. Websites die hij naast zijn baan als fysio heeft opgebouwd beheert hij nu fulltime.

Dennis van de Ven

Na zijn opleiding Communication & Multimedia Design besloot Dennis zijn passie voor programmeren te volgen. Tegenwoordig houdt hij zich bezig met het ontwikkelen van WordPress oplossingen en beheert hij diverse winstgevende websites.

Wat is Affiliate Held?

Affiliate Held is een WordPress plugin die automatisch alle relevante productdata synchroniseert zoals prijzen, voorraad, afbeeldingen, beoordelingen en affiliate links. Met behulp van shortcodes plaats je affiliate producten gemakkelijk in je berichten/pagina’s en met de uitgebreide styling opties zorg je voor een prachtige weergave.

 

Waarom kiezen voor Affiliate Held?

✅ Altijd een up-to-date affiliate website

✅ Verschillende affiliate aanbieders vergelijken of juist maar één promoten

✅ Nooit meer handmatig affiliate links genereren vanuit je affiliate netwerken

✅ Affiliate producten beheren op één centrale plek binnen je WordPress dashboard

✅ Eenvoudig (automatisch) sub ID’s toevoegen aan je affiliate producten

✅ Analyseer klik- en voorraadgegevens van je affiliate producten, handig voor conversieoptimalisatie

✅ Geoptimaliseerd voor Google; structured data mark-up toevoegen aan je affiliate producten en veelgestelde vragen

✅ Totaaloplossing voor iedere affiliate marketeer met 3 verschillende modules

✅ Nederlandse plugin, support, documentatie en instructievideo’s

✅ Kies uit drie verschillende lifetime pakketten (1, 3 of 10 sites)

 

Ons grootste probleem als affiliate 

Op hun affiliate websites promoten ze producten van verschillende aanbieders. Denk bijvoorbeeld aan scheerapparaten die niet alleen bij Bol.com beschikbaar zijn, maar ook bij winkels als BCC of Coolblue.

Des te meer producten ze promootte op hun websites, des te langer ze bezig waren om alle data actueel te houden.

Zodoende gingen ze op zoek naar een oplossing voor hun probleem. Hoe kunnen ze het aanbod van al hun producten van verschillende aanbieders actueel houden? 🤔

Helaas…

Ze kwamen erachter dat er maar een beperkt aantal oplossingen op de markt te vinden waren. Zelfs geen enkele voor de Nederlandse markt.

 

Van idee tot krachtige plugin 

Toen ze door kregen dat meerdere affiliate marketeers met dit probleem zaten, hebben ze niet langer getwijfeld en zijn ze meteen aan de slag gegaan.

Avonden lang brainstormen, verschillende videocalls en lange WhatsApp-gesprekken stonden aan het begin van de plugin die ze “Affiliate Held” gingen noemen. Een plugin die affiliates ontzorgt en veel tijd bespaart.

Hebben ze je een beetje nieuwsgierig kunnen maken? 👀

Lees hieronder wat Affiliate Held voor jou kan betekenen.

 

Functionaliteiten

Koppelen met je favoriete affiliate netwerken

Maak gemakkelijk verbinding met de affiliate netwerken waarbij jij aangesloten bent. Ze ondersteunen op dit moment koppelingen voor: Bol.com, TradeTracker, Daisycon, Tradedoubler, Awin, Partnerize en Adtraction.

Voeg producten toe op basis van EAN code

Om producten met elkaar te kunnen vergelijken maakt Affiliate Held gebruik van de EAN code van een product. Zoek gemakkelijk de bijbehorende EAN code op via de handige zoekfunctie.

Voeg producten toe in bulk

Veel producten tegelijk toevoegen? Met de bulk import voeg je in één keer een hele lijst aan producten toe. Efficient en tijdsbesparend.

Synchroniseer je productgegevens

Stel een starttijd en interval in en haal nieuwe productgegevens op wanneer jij dat wilt. Op deze manier bevatten je producten altijd de meest recente prijzen, afbeeldingen en voorraad.

Toon en vergelijk je producten

Zodra je producten hebt toegevoegd, is het tijd om de producten te tonen op je website. Door middel van handige shortcodes kun je de producten gemakkelijk in je berichten en pagina’s plaatsen.

Stijl je producten naar wens

Pas je eigen huisstijl toe om de producten naadloos aan te laten sluiten op jouw design. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Pak de controle over je affiliate links

Voeg gemakkelijk attributen zoals “nofollow” toe aan al je affiliate links. Activeer de automatisch sub ID functionaliteit om nauwkeurig te tracken vanaf welke pagina’s en plekken je commissies genereert.

Duik in je statistiekendashboard voor meer resultaat

Om volledig inzicht te krijgen in de prestaties van je website kun je gebruik maken van de uitgebreide statistieken. Hierin vind je diepgaande data terug over het klikgedrag van je bezoekers en de voorraadstatus van je producten.

Verleid bezoekers in de zoekmachines

Voeg gemakkelijk relevante schema opmaak toe aan je producten en val op in de zoekmachines.

Bespaar tijd met de automatische inhoudsopgave

Met de automatische inhoudsopgave module voeg je zonder enige moeite een prachtige inhoudsopgave toe aan je artikelen. De inhoudsopgave open- en dichtklappen, standaard dichtvouwen of koppen uitsluiten? Dat is allemaal geen probleem.

Beantwoord de vragen van je bezoekers

Met de veelgestelde vragen module voeg je zoveel vragen en antwoorden toe aan je artikel als je wilt. Het is verder geen geheim dat zoekmachines houden van veelgestelde vragen in artikelen. Ook voor deze module is er schema opmaak beschikbaar.

Waarborg je snelheid

Met Affiliate Held blijft je website optimaal presteren. Zij staan voor kwaliteit boven kwantiteit waarbij ze elke toevoeging aan de plugin zorgvuldig afwegen. Omdat ze Affiliate Held ook gebruiken op hun eigen websites, hebben ze zelf ook baat bij een geoptimaliseerde plugin. Verder zorgt Affiliate Held ervoor dat je wellicht afscheid kunt nemen van een aantal andere plugins die overbodig zijn geworden. Dat kan in snelheid schelen.

Premium support 

Besluit je Affiliate Held aan te schaffen? Yes! 🥳

Ze kijken er naar uit om jouw website naar het volgenden niveau te tillen.

Als dank voor het vertrouwen, zullen ze je voorzien van de best mogelijke support.

Ze denken met je mee, helpen je waar nodig en zorgen ervoor dat je een vliegende start hebt.

Let’s go! 🚀


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.