Dé Nederlandse WordPress plugin voor een krachtige affiliate website.

Gepubliceerd op 7 mei 2022 om 18:04

Dé Nederlandse WordPress plugin voor een krachtige affiliate website.

Maak prachtige productweergaves
 Verhoog je conversie door prijzen te vergelijken
 Bespaar tijd met automatisering

Al 190 websites gingen jou voor. Is die van jou de volgende? 

Even voorstellen 

Dit zijn Jari en Dennis. Al enkele jaren beheren zij verschillende affiliate websites met succes.

Als geen ander weten ze dat dit met vallen en opstaan gepaard gaat. Affiliate marketing is wellicht één van de interessantste maar ook moeilijkste verdienmodellen op het internet; resultaten blijven vaak lang uit en je geduld wordt flink op de proef gesteld 

Op basis van alle fouten die ze hebben gemaakt maar ook de successen die ze hebben mogen vieren, hebben ze hun krachten gebundeld om het leven van een affiliate marketeer een stukje makkelijker te maken. Het resultaat? Een krachtige WordPress plugin voor affiliates om zorgeloos websites te bouwen.

Ons grootste probleem als affiliate 

Op hun affiliate websites promoten ze producten van verschillende aanbieders. Denk bijvoorbeeld aan scheerapparaten die niet alleen bij Bol.com beschikbaar zijn, maar ook bij winkels als BCC of Coolblue.

Des te meer producten ze promootte op hun websites, des te langer ze bezig waren om alle data actueel te houden.

Zodoende gingen ze op zoek naar een oplossing voor hun probleem. Hoe kunnen ze het aanbod van al hun producten van verschillende aanbieders actueel houden? 

Helaas…

Ze kwamen erachter dat er maar een beperkt aantal oplossingen op de markt te vinden waren. Zelfs geen enkele voor de Nederlandse markt.

 

Van idee tot krachtige plugin 

Toen ze door kregen dat meerdere affiliate marketeers met dit probleem zaten, hebben ze niet langer getwijfeld en zijn ze meteen aan de slag gegaan.

Avonden lang brainstormen, verschillende videocalls en lange WhatsApp-gesprekken stonden aan het begin van de plugin die ze “Affiliate Held” gingen noemen. Een plugin die affiliates ontzorgt en veel tijd bespaart.

Hebben ze je een beetje nieuwsgierig kunnen maken? 👀

Lees hieronder wat Affiliate Held voor jou kan betekenen.

Functionaliteiten 

Koppel met je favoriete affiliate netwerken

Maak gemakkelijk verbindingen met de affiliate netwerken waarbij jij aangesloten bent. Ze ondersteunen op dit moment koppelingen voor: Bol.com, TradeTracker, Daisycon, Tradedoubler, Awin, Partnerize, Adtraction en Amazon (NL).

 

Voeg producten toe op basis van EAN codes

Om producten met elkaar te kunnen vergelijken maakt Affiliate Held gebruik van de EAN code van een product, oftewel de barcode. Zoek gemakkelijk de bijbehorende EAN code op via de geïntegreerde zoekfunctie en maak producten binnen een paar klikken aan.

Voeg producten toe in bulk

Veel producten tegelijk toevoegen? Met de bulk import voeg je in één keer een hele lijst aan producten toe. Efficient en tijdsbesparend.

Synchroniseer je productgegevens

Stel een starttijd en interval in en haal nieuwe productgegevens op wanneer jij dat wilt. Op deze manier bevatten je producten altijd de meest recente prijzen, afbeeldingen en voorraad.

Toon en vergelijk je producten

Zodra je een aantal producten hebt aangemaakt, is het tijd om deze te plaatsen op je website. Door middel van shortcodes kun je de producten gemakkelijk toevoegen aan je berichten en pagina’s.

Gebruik prachtige weergaves

Het tonen van producten kan op diverse manieren. Plaats producten gemakkelijk in een lijst, kolom of een bewegende carousel. De keuze is aan jou.

Stijl je producten naar wens

Pas je eigen huisstijl toe om de producten naadloos aan te laten sluiten op jouw design. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Pak de controle over je affiliate links

Voeg gemakkelijk attributen zoals “nofollow” toe aan al je affiliate links. Activeer de automatisch sub ID functionaliteit om nauwkeurig te tracken vanaf welke pagina’s en plekken je commissies genereert.

Duik in je statistiekendashboard voor meer resultaat

Om volledig inzicht te krijgen in de prestaties van je website kun je gebruik maken van de uitgebreide statistieken. Hier vind je diepgaande data over het klikgedrag van je bezoekers en de voorraadstatus van je producten.

Verleid bezoekers in de zoekmachines

Voeg gemakkelijk relevante schema opmaak toe aan je producten en val op in de zoekmachines.

Bespaar tijd met de automatische inhoudsopgave

Met de automatische inhoudsopgave module voeg je zonder moeite een prachtige inhoudsopgave toe aan je artikelen. De inhoudsopgave open- en dichtklappen, standaard dichtvouwen of koppen uitsluiten? Dat is allemaal geen probleem.

Beantwoord de vragen van je bezoekers

Met de veelgestelde vragen module voeg je zoveel vragen en antwoorden toe als je wilt. Het is verder geen geheim dat zoekmachines houden van veelgestelde vragen in je artikelen. Ook voor deze module is er schema opmaak beschikbaar.

Waarborg je snelheid

Met Affiliate Held blijft je website optimaal presteren. Zij staan voor kwaliteit boven kwantiteit waarbij ze elke toevoeging aan de plugin zorgvuldig afwegen. Omdat ze Affiliate Held ook gebruiken op hun eigen websites, hebben ze zelf ook baat bij een geoptimaliseerde plugin. Verder zorgt Affiliate Held ervoor dat je wellicht afscheid kunt nemen van een aantal andere plugins die overbodig zijn geworden. Dit kan zeker in snelheid schelen.

Prijzen 

Voor iedere held een passend pakket. Hulp nodig? Neem gerust contact met hun op.

Premium support 

Besluit je Affiliate Held aan te schaffen? Yes! 

Ze kijken er naar uit om jouw website naar het volgenden niveau te tillen.

Als dank voor het vertrouwen, zullen ze je voorzien van de best mogelijke support.

Ze denken met je mee, helpen je waar nodig en zorgen ervoor dat je een vliegende start hebt.

Let’s go! 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.