Home » Blog

Recente Blogberichten

Wat is Plug & Pay?

Heb je nog nooit van Plug & Pay gehoord? Dit is een tool die je helpt om check out pages te maken voor jouw website. De tool is bedacht en ontwikkeld door Internet Marketing Unie (IMU). Dit bedrijf helpt ondernemers al ruim 10 jaar online te groeien. Door hun jarenlange ervaring in online marketing, weet IMU precies wat jij nodig hebt om te groeien. En laten ze die benodigdheden nu precies bieden!

Lees meer »

De meest complete online marketing cursus

Het internet biedt kansen in overvloed, maar hoe voorkom je dat je verzuipt in alle mogelijkheden? Hoe garandeer je jezelf van een effectieve marketing strategie? Hoe tover je jouw website om tot een bezoekersmagneet en een volautomatische marketingmachine voor je business?

Lees meer »

JouwWeb

JouwWeb.nl is een online website-builder waarmee kleine ondernemers en hobbyisten zelf een professionele website kunnen maken inclusief domeinnaam en mailbox voor slechts € 8,- per maand. De dienst is gratis uit te proberen met het gratis pakket.Met JouwWeb.nl heeft u in een half uur de opzet van een professionele website gemaakt, die automatisch geschikt is voor mobiele apparaten en zoekmachines. Gebruikers kunnen eenvoudig teksten, afbeeldingen, video's, social media knoppen, formulieren e.d. toevoegen.

Lees meer »

Brand New Day

Mijn eigen ervaringen met Brand New Day zijn erg goed, de service is goed en je krijgt de juiste uitleg.

Lees meer »

Phoenix Website Software

Een website bouwen was een aantal jaar geleden alleen voor de ''nerds''. Voor mensen die code snappen en zo websites kunnen bouwen in de ''back-end'' van een systeem.

Lees meer »